من نمی دونم چرا اینجوریم... عمیقا خیلی هارو دوست دارم ولی نمی تونم بگم... خیلی ها تصور می کن من مغرور یا بی احساسم... چرا واقعا؟ کسی هست مثل من باشه؟ حالم بد میشه بابت این موضوع💔❤️
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
الهی که همتون خوشبخت شین و به عشقتون برسین میشه واسه منم دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین 😔حضرت علی خوسبخنتون کنه
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره هست عیب نداره خانواده و طرفت باید بفهمه که یه ذره بهت نزدیک شه خواهد فهمید بقیه هر فکری کنن
باورت میشه نتونستم درست و حسابی روز پدر رو به پدرم تبریک بگم... بابت این حالم دو روزه خرابه و احساس بدی دارم... با اینکه تو وات بهش پیام دادم😥❤️
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال