2777
2789
عنوان

سرکه سیب

4790 بازدید | 16 پست

دوستان من سرکه سیب زدم صورتم برای جوشام حس میکنم صورتم یه جوری شده لک ها اومدن روی صورت 😐😐کسی میدونه چکار کنم؟تاحالا کسی از سرکه سیب نتیجه ای گرفته؟

دوستان از هرکرم و ماسکی نتیجه گرفتید برای رفع جوش و جای جوش و لک و ...بیاد بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نمیدونم چیکار کنی ولی من برا جوشو لکام نشاسته رو میریزم تو ماست مخلوط میکنم با گاهی یکم آب لیمو میزنم به صورتم هم برا جوش و لک خوبه هن بعد اصلاح الهاب پوستو کم میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سرکه خالص نزن به صورتت اسیده!!! من یه مدت روشور استفاده میکردم برا جوش و لک. ترکیبش پودر باقالی بود میتونی یکمم سرکه قاطیش کنی اگه دوست داری من بدون سرکه زدم خیییلی خوب بود جوشارو میکشه بیرون و بعد چند روز خشک میکنه. ماسک حنا هم برا لک خوبه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
خوبه اثر داشت ؟؟؟

آره عالیه جوشای چرکیو همین ک میزنی خشکشون میکنه 

یه قاشق چای خوری نشاسته با یه پیاله ماست چند قطره آبلیمو

آبلیمورو همیشه نمیزنم چون رنگ پوستو تیره میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
فردا میزنم ببینم چی میشه اخه ماست و جوش شیرین میزدم 

نه جوش شیرین ک پوستو نابود میکنه نشاسته گل بزن 

حنای بی رنگم خوبه جوانه گندمم خوبه 

اینارم هر کدوم رو با یه پیاله ماست باید مخلوط کنی استفاده کنی

ولی هیچکدوم مث نشاسته فوری اثر نمیذاره

حنا و جوانه بلند مدت ک استفاده کنی پوستتو صاف میکنه

سلام خانومم برای روشنی پوست بدنم مثل زیر بغل و کشاله ران و بیکینی من لیزر ژولیت انجام دادم بدوت هیچ درد و اذیت توی ی تک جلسه شماره دکترمو میزارم کارش حرف نداره . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶