2777
2789

مثلا اینکه به نوزاد خابیده قطره مولتی ویتامین ندیم.من دیروز دادم پرید گلوش 😣😣😣 بیاین چیزایی رو ک باید بدونم رو بهم بگین.لباسشو با چی بشورم یا چیزایی مثل این

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
پودر صابون بخر واس لباساش

صابون خریدم با صابون میشورم.

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابون خریدم با صابون میشورم.

دکتر  ب من گفت با صابون نشور مایع یا شامپو بچه 

البته اگ بدن حساسی نداره بشور 

بعد گفت آبکشی لباس بچه طولانی باشه ک خوب مایع ازش پاک شه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

من اوایل لباسشو با صابون یا پودر صابون میشستم ولی بعد از شیش ماه تقریبا،،انداختم تو ماشین با میاع لباسشویی فیروز صورتی واقعا بوی عالی داره ک تا شست و شوی بعدی میمونه

بچتو بغل نکن خیلی عادتش بدی گاهی اوقات بخوابی کنارش شیرش بدی خیلی بهتره بغلی نمیشه،،،روی پا بخوابونش ک هروقت لازم شد بشه کس دیگ ای بخوابوندش

حتما آروغ بگیر،،بندازش رو دستت،،بزن پشتش اینجوری نفخم نمیکنه.

انشالله وقتی خواستی غذا هم بدی ی هفته دوهفته اول فقط فرنی و این چیزا بده،بعدش سوپ و لعاب برنج و این چیزا بده ک همه غذایی عادت کنه بخوره اگ خیلی گیر بدی ب غذاش بدغذا میشه و مصیبته،،،سعی کن غذاشو هم خیلی له نکنی

هراز گاهی هم شیرخشک بهش بدی خوبه،مخصوصا شب قبل خواب

غذا دادنم شروع ک کردی سویق کودک بگیر با ماست و غذاش قاطی کن بده بخوره موز له کن و این چیزا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من اوایل لباسشو با صابون یا پودر صابون میشستم ولی بعد از شیش ماه تقریبا،،انداختم تو ماشین با میاع لب ...

مایع لباسشویی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁