2777
2789
عنوان

بیاید واکنشتونو بگین

63 بازدید | 11 پست

اگه از کسی عذر خواهی کنید. 

اون در جواب بگه میبخشم ولی فراموش نمیکنم 

واکنشتون چیه؟ 

نظر شخصی من اینه که کسی که برات ارزش داشته باشه معذرت خواهیشو قبول میکنی (فراموش نمیکنم نداره با کله فراموش میکنی )😒

اگه میخوای ببخشی خب ببخش فراموش نمیکنمت چیه 

اگ نمیبخشی خوب برو. نبینمت   

والا 

واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن  

خب بعضی کارا واقعا قابل فراموش شدن یا بخشش نیستن حالا هر چقدرم طرف و دوس داشته باشی

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رابطمو باهاش خیلی خیلی خیلی خیلی محدود میکنم 

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

میگم به درک برو‌گمشو😐

خودم‌میدونم بی اعصابم‌بهم‌نگید🖐🏻🥴

آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
هیچوقت عذرخاهی نکن

ادمیم ک تو عمرم عذر نخواستم 

اگه برام مهم نبود اینکارو نمیکردم☺ 

البته بعد ک واکنشو دیدم عذر خواهیمو پس گرفتم اونم بهم گف مغرور بی خاصیت😂😂 

خب بعضی کارا واقعا قابل فراموش شدن یا بخشش نیستن حالا هر چقدرم طرف و دوس داشته باشی

تو پی ویش. گفتم متنفرم از کسایی ک فلان کارو کنم به خودش گرفته بود 😗 بعد دو هفته رفتم از دلش درارم اینو گف بهم 

تو پی ویش. گفتم متنفرم از کسایی ک فلان کارو کنم به خودش گرفته بود 😗 بعد دو هفته رفتم از دلش د ...

خب وقتی منظورت با اون نبود و سوتفاهم پیش اومد و قبول نمیکنه دیگ مقصر خودشه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !