2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجری خوبه البته خودم نرفتم از دیگرون شنیدم  منم دنبال یه دکتر خب زنان زایمان میگردم

دکتر رکسانا بهرامی حرف نداره

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 
توی سرچشمه هستش  با سواده یا تازه وارده

بله سرچشمه هست تقریباً روبروی پارکینگ طبقاتی ....بابا باسواد چیه!!!جرّاحه روزی چن تا عمل داره بری میبینی که پولکی نیست مثل بعضیا اهل تهرانه فکر کنم چون فارسی حرف میزنه فقط یه روز قبل باید شماره بگیری صبح ساعت  ده ونیم 

بله سرچشمه هست تقریباً روبروی پارکینگ طبقاتی ....بابا باسواد چیه!!!جرّاحه روزی چن تا عمل داره بری می ...

باشه ممنون مرسی

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

دکتر زنان مریم مهاجری برو خوبه باز من از دخترداییهام میپرسم بهت میگم من مجردم اونا متاهلن و سابقه زا ...

ممنون میشم چون خیلی نیاز دارم 

خودم به خبیری میرم نتیجه رفتم 

ممنون میشم چون خیلی نیاز دارم  خودم به خبیری میرم نتیجه رفتم

بابا خبیری رو ولش کن خواهرمنو عمل کرده داشت از خونریزی میمرد 

بابا خبیری رو ولش کن خواهرمنو عمل کرده داشت از خونریزی میمرد 

لطفا بپرس به من بگو بعد پریودم میخوام برم یه دکتر خب

هم کارش قبل بارداری هم بعد بارداری خب باشه 

لطفا بپرس به من بگو بعد پریودم میخوام برم یه دکتر خب هم کارش قبل بارداری هم بعد بارداری خب باشه&nbs ...

من 7 ماه اگه تاپتیک قبلیمو بخونی میفهمی پسرمو از دست دادم خب آبان ماه الان حالم خب نیست میخوام باز اقدام کنم

لطفا بپرس به من بگو بعد پریودم میخوام برم یه دکتر خب هم کارش قبل بارداری هم بعد بارداری خب باشه&nbs ...

چی رو بپرسم؟من تحت نظر خانم دکتر هستم میگم کارش حرف نداره تونسخه اول به لطف خدا باردار شدم همه جوره تحت نظر هستم آخه لکه بینی هم دارم مدام کنترل میکنه نترس توبرو  انشالله جواب میگیری ضمناً بگو مریض کی بودی وچه داروهایی خوردی تا بهتر جواب بده