2777
2789
عنوان

کار

56 بازدید | 12 پست

داره ۱۸ سالم میشه هیچ کار خونه بلد نیستم !!!! تو عمرم آشپزی نکردم . عرضه هیچ کاری،ندارم . تو مدرسه و همه دوستام مسخرم میکردن 😭 آخه اصلا علاقه ندارم و مادرم هم هیجی،یادم نداده ‌ . همین باعث شده تو فامیل وجمع ها مسخره بشم . میدونی چیه من از خدمتکاری،متنفرم و دوست ندارم جلوی،بقیه خم و راست بشم و میخام پرنسس باشم . خیلی عذاب میکشم !!! سرم داد میکشن و بهم میگن بی عرضه و من اشک تو چشام حلقه میزنه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه ما کار میکنیم خدمتکاریم عزیزم! 

پرنسس چه صیغه ای دیگه؟ 

برو کار کن مگو چیست کار! 

توقع پرنسس بودن رو زمانی میتونی داشته باشی که یه شغل خوب داشته باشی و یه همسر پولدار و پادشاه که خدم و حشم براتون انجام وظیفه کنن.. 

از دنیای سیندرلایی و پرنسس بودن بیا بیرون

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
پرنسس بودن برای اونایی هست که توان مالی دارن وخدمتکاردارن اگه میتونی پرنسس باش عجبا🚶🚶🚶🚶🚶🚶

کی خدمتکار داره آخه ؟؟؟ من خودم شان و شخصیت و غرور دارم و ربطی به خیلی خیلی ثروتمند بودن نداره . بعدشم میری توی مهمونی یجوری نگات میکنن میگن پاشو کار کن 

مگه ما کار میکنیم خدمتکاریم عزیزم!   پرنسس چه صیغه ای دیگه؟   برو کار کن مگو چ ...

ربطی نداره . من دختر مغروری هستم و تاحالا خیلی درس،خوندم وتلاش کردم شغلم نداشته باشم بازم همینم ربطی به شوهرم نداره

کی خدمتکار داره آخه ؟؟؟ من خودم شان و شخصیت و غرور دارم و ربطی به خیلی خیلی ثروتمند بودن نداره . بعد ...

نکنه ازدواجم کنی منتظری شوهرت برای توکارکنه😒خوب کارنکن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ربطی نداره . من دختر مغروری هستم و تاحالا خیلی درس،خوندم وتلاش کردم شغلم نداشته باشم بازم همینم ربطی ...

😯😯 شمارو به خدای باری تعالی میسپارم

موفق باشید 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل