2777
2789
عنوان

از زندگیم سیرم

651 بازدید | 23 پست

خیلی خسته م از عمرم سیرم، 

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

نمیدونم شایدم فقط انتخابم غلط بود

شایدم خودم مقصرم

خسته م از اینهمه کش مکش و سردرد مدام مدام... 

منم خییییلی دیشب آبروم رفت

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تنت سالم اگر میتونی کارات و انجام بدی بدون اینکه خم به ابرو بیاری بدون خوشبختی تو زندگی اختلاف و کشمکش به وجود میاد و حل میشه شکرگزار باش 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

همه مشکل دارن فکر نکن فقط تویی

باهرکسی دیگ ازدواج کنی بدون مشکلات مادرشوهرخاهرشوهر...داری هیچکس کامل وبی نقص نیست همه شوهرها مشکلی دارن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

همه چیو بسپار ب خدا توکلت فقط ب خودش باشه همیشه بیاد خدا باش نماز بخون کتابای معنوی زیاد بخون قران تلاوت کن مطمئن باش اروم میشی زندگیت بایاد خدا شیرینتر میشه

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
منم خییییلی دیشب آبروم رفت

چی شد مگه  😕

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.