2777
2789
عنوان

ینی اشتباه کردم‌ازدواج کردم؟

735 بازدید | 70 پست

سلام خانما‌.این تاپیکو زدم که‌شاید با حرفاتون از عذاب وجدانم کم بشه.من ۲۲سالمه یک‌ساله عقد کردم با همسرم ۵سال دوست بودیم.من از دوران نوجوانیم تنبلی تخمدان شدید دارم به طوری که فقط با دارو پریود میشم تحت نظر دکترم.وضعیت تخمدان هام به حدی داغونه که‌ خدا میدونه‌‌.من قبل از ازدواج به‌همسرم اینارو گفتم‌.حتی بهش گفتم‌با این وضعم‌شاید طبیعی بچه دار‌نشم به‌گفته ی پزشکم....اما اون‌از روی علاقش بهم‌همه اینارو‌نشنیده‌ میگرفت فقط میخندید به‌حرفام.اگه واقعا اینطوری بشه‌چه‌خاکی‌بریزم‌سرم😔😔😔داغونم احساس پوچی میکنم.خانوادش واقعا خوبن دلم‌نمیخواد جلوشون شرمنده بشم.عذاب وجدان شدیدی دارم نباید یکی‌دیگه رو گرفتار مشکلاتم میکردم😔😔

الان اونقدر علم پیشرفت کرده ک ناباروری بی معنیه نگران نباش

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

این فکرا چی

شیطونه میخاد اذیتت کنه

برو بخوشی و خپبیای زنذگی فکر کن خوش بگذرون

خدا بزرگه حسرت این چیزارو نخور

خیلیا هم مثه تو بچدن بچه دار شدن 

ان شاءا... تو هم میشی فقط جلوگیری نکن اگه ازدواجیدی

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

ببخشید ولی خیلی بی مورده

تاپیکم رو بخون راجب تنبلی تخمدان شدید خودم

و درمانش ........حتمن کمکت میکنه

در ضمن ارزش یک ‌زن و یک زندگی به ‌بچه نیست

چون در اون صورت زن ، زن نبود

وسیله تولید مثل بود

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

وااااااااا

هنو هیچی نشده شما ب فکر شرمندگیتی

چ معلوم خیلی راحت باردار نشی؟

دور از جون چ معلوم همسرت مشکلی نداشته باشه ک ازش بی اطلاع باشه؟

مگه ما میدونیم دنیا برامون چ خوابی دیدی 

اصلا فردا زنده ایم یا نه؟

بعد شما از الان نشستی غصه میخوری ک شرمنده خانواده شوهرت میشی😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

خب قبول کرده دیگه حرف زده پاشم وایمیسته تو به فکر سلامتیت باش دکتر زنان خوب پیدا کن هر ماه برو آی وی اف چشه مگه فوقش انجام بدی دیگه دولتی برو هزینه کمتره

کاربر جدید نیستم/ تیکر رسیدن به آرزوم😍

عزیزم اولا ازکجا معلوم مشکلت حل نشه،بعدم طبیعی بچه دار نشی چی میشه؟از هر۵ زوج یدونه ناباروره ،تو همین سایت ببین چقدر مشکل هست،تازه تو که به شوهرت گفته بودی.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹