2777
2789

1. لذت دوشیدن شیر
  2. چرا خود را عذاب بدهیم؟ وقتی شیردوش هست
  3. بازگشت به نظم‌
  4. ذخیره شیر دوشیده شده ی مادر
  5. راهنمای‌ نگهداری‌ شیر مادر

در نوشته های قبلی درباره اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر و عوارض و مشکلات شیردهی صحبت کردیم. در این نوشته میخواهیم به دوشیدن شیر مادر بوسیله شیردوش و نکات مهم این کار بپردازیم. در ادامه نیز با روش های صحیح نگهداری از شیر دوشیده شده مادر آشنا خواهیم شد.

اسطوره تربیت کودک فقط جوفراست   jofrost.ir

عزیزم راجب از پوشک گرفتن بچه هم اطلاعاتی دارین؟ ببخشید سوال بی ربط پرسیدم.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

فراخوان ارسال ویدیو از مشکلات مادرانی که در انتظار نه ماهه شدن مرخصی زایمان به سر میبرند

با تلاش و پیگیریهای انجام شده با همکاری صدا و سیما گزارشی از روند اجرایی شدن قانون مرخصی زایمان نه ماهه در دیوان عدالت اداری و سازمان تامین اجتماعی تهیه شده

نیاز به همکاری شما مامانا داریم تا از مشکلات و دغدغه هاتون برامون بگین

اگه مایل به ارسال ویدیو هستین که پخش بشه و یا حرفی دارین که میخابن به گوش مسیولین برسه از طریق سایت کمپین یا اینجا حرفتونو  بزنید

کمپین حمایت از بانوان شاغل https://edalatkade.ir/      کمپین حمایت از بانوان شاغل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بله لینک زیر رو ببینید https://jofrost.ir/baby-diapers/

ممنون ،ولی راهی واسه از پوشکرفتن پیدا نکردم در مطلبتون.پسرم ۲ سال ۷ ماهش هست و دارم بهش توالت رفتن یاد میدم میخوام یکم اطلاعاتم بیشتر شه ازاین بابت

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊