2821
2789
عنوان

همسر دوم

584 بازدید | 56 پست

سلام دوستای خوبم. لطفا راهنماییم‌کنین. 

من ۳ساله ازدواج‌کردم و یه بچه یه ساله دارم. چند ماهی میشه فهمیدم ک همسرم قبل من بدون اطلاع خانواده ش چند ماه زن صیغه ی دایم داشته و اون زنم از زنای خراب شهر بوده و سه سال قبل ازدواج با من با کلی دنگ و فنگ ازش جدا شده با کلی ناراحتی از طرف خانواده خودش و تا مرز سکت رفتن پدرش بعد فهمیدن این موضوع. خیلی قلبم شکسته ازش. و حتی از خانوادش ک همشون از من قایم کردن.افسرده شدم و نمیدونم چه کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب حق داري 

ولي چرا نوشتي همسر دوم؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خب الان باهاش حرف میزنه؟؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

قبل شما بودهزندگی شمارو دخیل نمیکنه...اگه بعد شما بود اره

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤

عزیزم خودتو عذاب نده

میدونم قبولش سخته ولی فقط به این فکر کن همه چی برای قبل از تو بوده مهم اینه که بعد از تو کسیو نبینه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱

چرا میگی خراب ...گناه داره ...خراب از جملاتتون حذف کنین ....با خودش صحبت کن 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩