2777
2789
عنوان

کجا میشه یه ادم کرونایی پیدا کردم

168 بازدید | 13 پست

تصمیم گرفتم خانواده شوهرم اذیت کنم 

واقعا دیگه به اینجام رسوندن 

حالم ازشون خیلی بده 

یه کرونایی پیدا میکنم 

اب دهنش میارم میریزم تو لیواناشون 

خیلی اذیتم کردن 

خیلی کلفت بم انداختن 

خیلی زیاااااد 

سلیییییطن 

خیلی سلیطن 

ببین کین ، با افتخار میگه یه خانم مومن اومد تو اتوبوس کنارم نشست,گفت ببخشید صدای هنسفریتون میاد بیرون نیشه کمش کنید ،بش گفتم پاشو برو یجا دیگه بشین 

اینجا نشین 

یه همچین سلیطه هایین اینا افتخارشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا حالا مگه چقدر میاد بیرون از هندزفری ؟الان خانوم مومن با اون اهنگ میرف جهنم ؟ادبیاتت خیلی بده استارتر

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
متوجهتون نیستم 

میگم اتوبوس ی مکان عمومیه نمیشه که گف فلان کارو بکن به ی نفر فلان کارو نکن و بعدشم ادبیاتتون خیلی بده برا ی خانوم یعنی چی سلیطه ان اونم بخاطر همچین مسئله ای 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
میگم اتوبوس ی مکان عمومیه نمیشه که گف فلان کارو بکن به ی نفر فلان کارو نکن و بعدشم ادبیاتتون خیلی بد ...

داداششونم میگه خواهرام سلیطن 

بزرگه از شرکت انداختنش بیرون چرا

چون نیم ساعت رئیس میکفته این خانوم جواب میداده 

یکی این یکی اون 

رئیس کارخونم پرتش کرده بود بیرون