2777
2789

تا الان خوابم نبرده،رفتیم خونه دختر خاله شوهرم.

همچیش خوب بود نرمال بود ،بد نبود عالی عللی هم نبود.

اصلا به من چه 

ولی یخچالش اسنوا بود.یخچالی که سه ساله میکوبیدن تو سر من که خالم میخواسته از خارج بیاره.

منم چون از قبل ازهمین لجم گرفته بود حرفش تو دهنم بود 

با خواهر شوهر سلیطه و شوهرم تو اسپزخونه بودیم 

از بغل خواهر شوهرم رد شد و گفتم این همون یخچال خارجیه است اسنوا که 

و رفتم 

گذشت تا اخر کار مادر شوهرم رفت تو اشپزخونه 

منم همینجوری دنبالش رفتم یدفه همون خواهرشوعرم اوند مابینمون اینجوری کرد،عه این چه مارکیه،منه خرم نفهمیدم چرا میگه گفتن خوب بوش،ظرفشوییش بود.

بعد رفت جلو ماشین لباسشوییش گفت این چه مارکیه .منه کودن نگفتم واااا با فوق لیسانس نمیتونی انگلیسیشو بخونی 

گفتم بوش 

رفت جلو سولاردم 

گفت این مامروفره گفتم اره 

گفت اره سولاردوم .

خاک بر سرم تا چند سالگی از مردم بخورم و هیچی نگمممم کاش میموردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهميدم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یسری انقد با خانواده شوهر درحاله جنگن پس کی وقت میکنن زندگی کنن

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

چندبار خوندم تا فهمیدم

اسی عیب نداره اونا سه سال یخچال زدن تو سرت

توام رفتی دیدی که اسنوا بوده

و به گوششون زدی

حال دیگه اونا مارک بقیه وسایل به رخت کشیدن مهم نیست

الان کلی جنس فیک تو بازار با انواع اقسام برند

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا