2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم دعا دارم یا طلسم شدم؟

11219 بازدید | 18 پست

تا حالا شده کسی براتون کاری کرده باشه که گره بیافته توی زندگیتون؟از کجا فهمیدید؟

چجوری بفهمم کسی جن فرستاده سراغم؟راه باطل کردن دعا چیه؟

همش یه سنگینی رو توی زندگیم حس میکنم مخصوصا بعد از ازدواجم!!همسرم هم حس میکنه!از کجا میتونیم بفهمیم کسی کاری کرده یا نه؟!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند باری هم خواب جن دیدم!خییییلی خوابم طبیعی بود!بی نهایت ترسیده بودم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

جن ک ن ولی خب سحر باطل بگیر اول با یا دعا نویس خوب کتاب اینا باز کن ببین چیه من اعتقاد دارم خود طرف بهت سحر اینا میده یکیو میشناسم از تهران پاشده بود اومده بود شهرستان برا یدونه دعا اونم پنج میلیون 🥴🥴🥴

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
من چند ساله داغونه زندگیم چند ساله الان دیگه ب مرز روانی شدن دارم نزدیک و نزدیک تر میشم 

فکر میکنی کسی برات کاری کرده باشه؟

جن ک ن ولی خب سحر باطل بگیر اول با یا دعا نویس خوب کتاب اینا باز کن ببین چیه من اعتقاد دارم خود طرف ...

یبار رفتم پیش یه دعا نویس گفت کسی برام کاری کرده!البته مربوط به یه موضوعی بود که دقیقا به بن بست رسید اون موضوع

باید سر کتاب بگیری بهت میگن

پیش کی باید برم؟کسی هست که قابل اعتماد باشه؟

طلسم سیاه میدونین چیه بچه ها؟

من ک نمیدونم ولی به شدتتت به دعا اعتقاد دارم چون دیدم ک میگم یه بار یکی از بستگان قهر کرده بود از شوهرش رفته بود خونه باباش اون طرف هم یدونه بچه داشت چهار ماهه این بدبخت زنه هر چه قدر شیر میداد به این بچه  این بچه نمیخورد فرض کن سه روز بچه هیچ شیر نخورد به جز موقعی ک وقتی تازه از خواب پامیشد و مامانشو نمیدید اون موقع میخورد خلاصه اینا بد سه روز رفتن سحر باطل گرفتن اوردن زنه ریخت رو سینش و داد یکم بچه هه خورد خوب شد نگو مادر شوهرش دعا نوشته بود بعدا ازش میپرسید چرا شیشه شیر گرفتی اونم پیچونده بود 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

استار تر سه روز شب و قتی میخاستین بخوابین اول نیت کنین و از خدا بخاین هرکی برای شما سحر و جادو کرده رو توی خواب ببینین بعد سورهی دخان رو بخونین طرف رو تو خواب میبینین ... من مامانم امتحان کردن ... 

یعنی یه نفر بهشون گف این کار کتین میبینین بعد بیاین خوابتون رو برای من تعریف کنین که دعاتون باطل کنن مامان من هر سه شب خواب می بینن اما ادن طرف رو ننی بینن ... فقط خواب می بینن که توی قبرستان با یه مرده میرن ... بعد خواب رو برای دعا نویس که میگن بهشون می گه که یه نفر سحرتون کرده و اون سحر رو توی قبرستون دفن کرده هالا باز شماهم امتحان کنین شاید طرف رو توی خواب دیدین

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

استار تر سه روز شب و قتی میخاستین بخوابین اول نیت کنین و از خدا بخاین هرکی برای شما سحر و جادو کرده ...

حتما این کارو میکنم،مرسی عزیزم!

مادرت مشکلش حل شد؟

حتما این کارو میکنم،مرسی عزیزم! مادرت مشکلش حل شد؟

خواهش می کنم ❤❤ 

نه اون آقاهه برای باطل کردن طلسم مبلغ خیبی زیادی میخاست که مامان من قبول نکردن ... 

راستی اینو یادم رفت بهت بگم مامان من مشکلشون بیماریی بود که خیلی یهویی کل بدنشون رو گرفت و کم کم داره فلجشون می کنه (پارکینسون و دوتا عارضه دستی که نتیحه بیماری هر سه شون اینه که دست نمیتونه تکون بخوره و درد داره و پارکینسون که کم کم کل بدن رو فلج می کنه ) بعد اون دعا نویسه گفت اونا این دعا رو تو قبرستون زیر خاک گذاشتن به خاطر همینه که بدنت بسته هست و نمیتونی تکون بخوری 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خواهش می کنم ❤❤  نه اون آقاهه برای باطل کردن طلسم مبلغ خیبی زیادی میخاست که مامان من قبول نکرد ...

چه ذات خرابی داشته اون آقا!!!واقعا همچین آدمایی میتونن گره از مشکل کسی باز کنن؟