brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5865 عنوان بدویید بیاید.... 52 بازدید | 8 پست تو واتس اپ وضعیت های یکی از مخاطبام واسم دیده میشه ینی شمارمو سیو داره؟ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید. 1399/12/07 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5865 بله بله اخه یکی میگفت نداره چون من سیو دارم استوریش میاد این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ryhaneh_sh عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 299 اخه یکی میگفت نداره چون من سیو دارم استوریش میاد خب استوری برای کسی نمایش داده میشه که شمارشو دادی و جز مخاطبینت
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5865 انلاینین هیچی نمیگین چرا😥 این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5865 خب استوری برای کسی نمایش داده میشه که شمارشو دادی و جز مخاطبینت اهان مرسی پس جفتمون باید شماره همو داشته باشیم نا استوریامون واسه هم بره این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5865 خب استوری برای کسی نمایش داده میشه که شمارشو دادی و جز مخاطبینت اخه اینستا این طوری نیست من هرکی رو فالو کنم اما اون منو فالو نداشته باشه استوریش واسم میاد این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ryhaneh_sh عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 299 اهان مرسی پس جفتمون باید شماره همو داشته باشیم نا استوریامون واسه هم بره ن عزیزم لازم نیس دو طرف مثلا اگه منم شماره شمارو داشته باشم شما میتونی استوریمو ببینی
ryhaneh_sh عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 299 اخه اینستا این طوری نیست من هرکی رو فالو کنم اما اون منو فالو نداشته باشه استوریش واسم میاد اره فرق داره اون