2777
2789
عنوان

یعنی فردا بستری میشم😒😥

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 33 پست
اذیت ک نگم بشدت سوزش معده دارم سنگینم وزنم کلی بالا رفته خجالت میکشم با این شکم

🤦‍♀️😩 منم سوزش معده دارم خیلی اذیت میشم راهی نداره خوب بشه؟ رفلاکس دارم سر معدم و مری ام میسوزه 

اگه همه چی نرمال باشه تا چند روز صبر میکنن نوار قلب میگیرن و فشار 

ای خدآااااا 😭میخام بگم تکون نمیخوره شاید بستری شدم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️😩 منم سوزش معده دارم خیلی اذیت میشم راهی نداره خوب بشه؟ رفلاکس دارم سر معدم و مری ام میسوزه&nb ...

راهش فقط اینه دراز کشیدنی دوتا بالش بزاری زیر سرت 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
ایشالا ب سلامتی زایمان کنی.. همه کاری میکنم هیچ علایم زایمانی ندارم

نی نی بهش خوش گذشته اون داخل دلش نمیخواد بیاد بیرون😉

نادعلی رو به آب بخون و بخور 7 بار درد زایمانت شروع میشه 

نه بابا بستری نمیکنن اما احتمالا ا میگن هر روز باید بیای نوار قلب بگیری تا درد هات شروع بشه  و ...

اخر دردت گرف یا ن؟ 

عزیزم منم سر پسرم با امپول زایمان کردم اینقد ک گفتین ترسناک نبود😐

برا من خیلی بد بود. از 9 صبح بستری شدم. 2 بار بهم آمپول فشار زدن ساعت یه ربع مونده به 12 شب زایمان کردم. دیگه خود دکترم ترسیده بود. روز بعدم که متخصص اطفال اومد معاینه گفت مشخصه زایمانت سخت بوده چون سر پسرت کج و کوله شده. 

نی نی بهش خوش گذشته اون داخل دلش نمیخواد بیاد بیرون😉 نادعلی رو به آب بخون و بخور 7 بار درد زایمانت ...

خاهر دیگ نادعلی هم فک نکنم افاقه کنه 

راهش فقط اینه دراز کشیدنی دوتا بالش بزاری زیر سرت 

اونجوری هم خوابم نمیبره زیر سرم انقدر بلند باشه😔 کلا خوابم هم کم شده 

دیشب تو خواب اسید معدم اومد تو گلوم خیلی بد بود احساس کردم الان خفه میشم و بعدش کل گلوم و مری و معدم میسوخت تا صبح نخوابیدم دیگه 

برا من خیلی بد بود. از 9 صبح بستری شدم. 2 بار بهم آمپول فشار زدن ساعت یه ربع مونده به 12 شب زایمان ک ...

وای چقد سخت😪😪من سر پسرم11امپول زدن ساعت1کم کم دردم شردع شد6/30عصر زایمان کنم

نه 4 روز بعد رفتم ماما برام معاینه تحریکی کرد  یه 5 ساعتی بعدش درد هام شروه شد

اووووف دعا کنین فردا بستری شم خیلی خسته شدم این روزهای اخر برام ی عمر گذشت

اونجوری هم خوابم نمیبره زیر سرم انقدر بلند باشه😔 کلا خوابم هم کم شده  دیشب تو خواب اسید معدم ...

منم بعضی وقتا اینطور شدم کل بارداری ی طرف این سوزش معده ی طرف دیگ

ای خدآااااا 😭میخام بگم تکون نمیخوره شاید بستری شدم

اونجوری زایمانت سختر میشه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.