2777
2789

دو ماه پیش منو زده بود منم رفتم قهر بعد من خونه مامانم بودم که طلا هام رو فروخته بود برلیناس گرفته بود بدون اینکه به من بگه .الانم باهاش سر سنگینم .نمیدونم کادو بگیرم یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کادو دلهارو به هم نزدیک میکنه و کینه هارو ازبین میبره

خدایا هرگاه دلم رفت تامحبت کسی رابه دل بگیرد،تواورا خراب کردی!خدایا،به هرکه وهرچه دل بستم،تودلم راشکستی!عشق هرکسی رابه دل گرفتم تو قرار از من گرفتی!هرکجا خواستم دل دردمندم راآرامش دهم،درسایه امیدی وبخاطر آرزویی،برای دلم امنیتی به وجود آورم،تو یکباره همه را برهم زدی!ودرطوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی تا هیچ آرزویی دردل نپرورم...توچنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم وبه جز تو آرزویی نداشته باشم و جز توبه چیزی یا کسی امید نبندم وجز درسایه توکل به تو آرامش و امنیت احساس نکنم...خدایا تورا براین همه نعمتت شکر میکنم

نگیر 

من براش لباس خریدم با چه ذوقی بچای تشکر گف خاستی چیزی بخری به خودم قبلش بگو  بعد گف ببر پس بده من نمیپوشم منم بردم پس دادم نه دیگه تبریکی نه کادویی چیزی نگرفتم‌