2777
2789
عنوان

با چنین مردی باید چیکار کرد

652 بازدید | 37 پست

ازدواج من و همسرم از روی عشق بوده و سنتی نبود 

تو دوران نامزدی هیچ مشکلی نداشتیم غیر از موش دووندن های خانواده اش بعد عروسی متوجه شدم ایشون موقع عصبانیت بسیار بددهن میشن که خوب بعد مدتی از ازدواجمون چون میدید چقدر ناراحت میشم کم تر شد همیشه میگفت و میگه که شخص اول زندگیم مادرمه خوب اوایل ناراحت میشدم اما الان میگم همون جور که من پدر مادرم رو دوست دارم ایشونم حق داره ولی خوب همیشه بهش محبت میکردم الان مشکلم اینه که احساس میکنم نه تنها مادرش رو خیلی دوست داره بلکه تمام اعضای خانواده اش نسبت به من براش ارجح ترن مثلا الان دو روز خواهرش خونه ی ماست سر سفره باهاش شوخی میکنه براش غذا میکشه در حالی برا من فقط مواقع خاص اینجوریه و همیشه میگه خسته ام باهاش فیلم میبینه و درحین فیلم دیدن حرف میزنن و شوخی میکنن در حالی که برا من میگه دوست دارم تو سکوت فیلم ببینم بغلش میکنه موقع فیلم در حالی که برا من میگه موهات اذیتم میکنن یا دستم خواب میره و اینکه خواهرش باید تو خونه ی ما دست به سیاه و سفید نزنه اگرم اعتراض کنم یا بخوام بکشمش سمت خودم بی محلی میکنه من میدونم خواهرشه و مشکلی با رابطشون ندارم مشکلم همسرمه ببخشید طولانی شد 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

میدونم طولانیع خواهشا بخونید و کمکم کنید 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا خیلی حس خوشبختی میکنم ولی وقتی اینجوری میکنه بدبخت ترین ادم روی زمینم 😑😑😑

خوندم  تروخدا عروس میشید انقد حسود نشید

به جون پسرم من حسودی نمیکنم ولی میگم چرا کارایی که برا من سخت انجامشون میده برا اونا راحته 

اون موقع که فهمیدی شخص اول زندگیش مادرشه،کجای رابطه بودین؟ رابطه ی عاشقانه یا زندگی متاهلی؟ و اینکه ...

متاهلی 

از بچگی میشناختمش من قبلا نامزد داشتم و بهم خورد ایشون برا رسیدن بهم خیلی تلاش کرد عشقش به من زبانزد فامیل بود 

به جون پسرم من حسودی نمیکنم ولی میگم چرا کارایی که برا من سخت انجامشون میده برا اونا راحته 

معلومه که حسودی نمیگنی.

واسه فرد متاهل شخص اول زندگیش باید همسرش باشه.

شخص دوم زندگیش فرزندش.

شخص سوم هرکی خواست. 

این یه اصله و اگر جابجا شه، زندگی دچار اشکال میشه. و به شریک اون فرد بشدت ادامه دادن به این زندگی،سخت میشه. 

چون اونا براش در درجه اول هستن وشما در درجه دوم ....تلاش یکطرفه بی فایده س

میدونی کجاش برام ازار دهنده اس اینکه اگر رفتار خودش رو داشته باشم خیلی حرصی میشه و همیشه باید تمام توجهم اون باشه 

معلومه که حسودی نمیگنی. واسه فرد متاهل شخص اول زندگیش باید همسرش باشه. شخص دوم زندگیش فرزندش. شخص ...

تو اولویت بندی هاش من شخص دومم و جایگاه پسرم بعد از خواهرزاده اشه انگار ارتشه رتبه بندی شدیم مثلا وقتی خواهرزاده اش هست خیلی کم پسرم رو بغل میکنه بک گراند گوشیش خواهرزاده اشه منم فقط بی محلش میکنم حس میکنم اگر حساسیت نشون بدم بدتر میکنه 

شخص اول زندگی خود شما کیه؟

همسرم واقعا همسرم 

دقیقا شوهر منه

شما چیکار میکنید