شوهرم چند وقتیه خیلی عصبی شده اخلاقش خیلی بدشده هیچ وقت سر پولی که خرج کردم دعوام نمیکرد
دو روز پیش کلیدمو تو خونه جا گذاشتم پشت در با پسر کوچیکم موندم زنگ زدم بهش گفت یه ساعت دیگه میرسه خیلی فاصله داشت تا برسه خونه با اوج ترافیک
من دیدم پسرم طاقت نداره زنگ زدم کلید ساز اومد در خونه رو با یه طلق باز کرد به دو ثانیه😐۱۲۰ تومن هم ازم گرفت
تلفنی به شوهرم گفتم کار داری به خاطر ما نیا کلید ساز اومد نمیدونم چرا ناراحت شد گفت صبر میکردی میومدم 😐
منم ناراحت شدم براش پیام فرستادم طرز برخوردت صحیح نیست و از این حرفا شب که برگشت برای من و پسرم یه جرثقیل و یه پک آرایشی به مناسبت روز مهندس خرید و از دلم درآورد
نمیدونم حالا چرا امروز قبل اینکه بره بیرون چرا اونروز صبر نکردی و پول بی زبون رو دادی به کلید ساز اصلا نباید تو خونه پول بزارم تو همیشه به چیزای الکی میدی یه بار دیگه هم رفتی به چند تا پلاستیک دادی
در صورتی که شوهرم قبلا اینطوری نبود دستشم انقدر تنگ نیس هر چقدم خرج کنم نمیگه چقدر خرج کردی چرا الان مثل آدمای خسیس و ناخن خشک برخورد میکنه
ازش متنفر شدم حالم بد میشه یادم میاد باهاش حرف نمیزنم از دلمم در نیورده با اینکه الان شیفته...