2777
2789
عنوان

شما هم امشب جایی ندارید که برید

115 بازدید | 13 پست

خوش به حال اونایی که آخر هفته ها مهمون میرن...دورهمی دارن.

من اولا برام مهم نبود ولی ۳ ماهه مریض شدم ،ترس از دست دادن دارم...وسواس فکری پیدا کردم.

کلا فقط خدا و مامانم و داداشم دارم.

دعا کنید ،خدا به  خانوادم(ما ۳ تا) عمرطولانی با سلامتی بده ،کنارهم شاد باشیم....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دعا کنید ،دلم آروم شه.

با خانوادم شاد باشم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستام کنسل کردن بیرون رو دوش گرفتم روتین پوستیمو انجام دادم میخوام بخوابم😁😁

خوش بحالت 😘

ما کلا ۹۹ درصد مواقع خونه هستیم.

منم غریبم‌کسیو ندارم برم خونش

فدات 😭

من وسواس فکری هم گرفتم ...

شهر غریب ازدواج کردی؟

خدا دلتو اروم کنه عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه😍

مرسی ،عزیزم 

دعا کن

بچه هم دارم خامواده شوهرمم هستن ولی چون بینشون غریبه ام محل نمیدن بهم رفت آمد نمیکنن

عزیزم 😔

حال دلت چطوره؟

من مامانم تعطیلات رو میرفت خونه مادرشوهرش ی شهر دیگه...عمه هام باهم میرفتن پیک نیک...مادرم تنها موند ...

لطفا تو که دلت شکسته هست دعا کن خدا به مامانم و من و داداشم عمرطولانی با سلامتی بده کنارهم شاد باشیم.

حتی موقع مرگ باهم بمیریم بریم بهشت...

اسمم آرزو 

مامانم لیلا و داداشم علیرضا

انشالله خدا به همتون عمر باعزت و بلند بشه عزیزم و همیشه شاد خرم‌باشین

خدا سایت بالاسر بچه ها نگه داره 

شاهد شادی و موفق شی