*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 عنوان دخترم یه لحظه بیایید 148 بازدید | 16 پست دخترم ۴سالشه صداش گرفته هیچ علایمی نداره فقط صداش گرفته سرفه هم نمیکنهچیکار کنم باید؟بهش به دونه میدم اویشن وزنجبیل هم با اب جوش میدم چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …! 1399/12/06 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 البته بگم جیغ میزنه چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
نونوش66 عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 9658 البته بگم جیغ میزنه خوب جیغ میزنه طبیعیهزنجبیل ندهبه جاش تشلسته بده
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 ۴ ساله. واسه چی جیغ میزنخ چه بدونم همش میگم جیغ نزن گوش نمیده چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 خوب جیغ میزنه طبیعیه زنجبیل نده به جاش تشلسته بده از عطاری بگیرم؟ چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 روتارین هم بده میشه به بچه ها داد؟ چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95604 میشه به بچه ها داد؟ فکر میکنم بله از داروخانه بگیر البته همونجا بپرس ولی تا جایی که یادمه موردی ندارع چونگیاهیه
مریانmerian عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 11515 میشه به بچه ها داد؟ فک کنم بشه از داروخانه بپرس اگه بشه عالیه خیلی تاثیر داره گیاهی هم هست 💍♥️Married
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 فکر میکنم بله از داروخانه بگیر البته همونجا بپرس ولی تا جایی که یادمه موردی ندارع چونگیاهیه توخونه دارم چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 فک کنم بشه از داروخانه بپرس اگه بشه عالیه خیلی تاثیر داره گیاهی هم هست ممنون چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95604 توخونه دارم زنگ بزن داروخانه بپرس جواب میدنبروشور هم نگاه کن شاید نوشته باشهمن قدیما دادم پسرم ولی یادم نیست چند سالش بود که دکتر داد