2777
2789
عنوان

اونایی که پسر میخوان بیان🤗

21310 بازدید | 53 پست

رژیم تعیین جنسیت پسر و کارایی که قبل و حین اقدام باید انجام بشه الان براتون میزارم.

خیلیا ازین ننیجه گرفتن یکیش خودم😊

من با این حرف مخالفم که تعیین جنسیت اینا حرفه و دسته خداس....

صد البته که خدا نخواد برگ هم از درخت نمیفته... ولی من معتقدم علم پیشرفت کرده ... از تو حرکت از خدا برکت🙄

پس منم اول به خدا توکل کردم و ازش خواستم که یه گل پسر سالم اگه صلاح میدونه بهمون بده بعدم تلاش کردیمو.. خدا یه گل پسر نصیبمون کرد😍

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس قدیم ک ۸ تا ۸تا پسر میزاییدن از شما دستور رژیم گرفتن؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

وای یبار من‌گفتم‌پسر دوست دارم ی عده عقده ای ریختن سرم گفتن جنسیت زده

حالا اگر دختر دوست بودم میشدم بافرهنگ و زن امروزی 

کاش جا بیافته هر کسی هر جنسیتی که دوست داره و میخاد ناشکری نیست .

لایک نکنین لطفا.ممنون
وای یبار من‌گفتم‌پسر دوست دارم ی عده عقده ای ریختن سرم گفتن جنسیت زده حالا اگر دختر دوست بودم میشدم ...

اره دقيقامن نميدونم چرايكى ميگه پسردوست دارم بيشعوروبى فرهنگه ولى يكى كه دختردوست داره باشعورولاكچريه؟🤔🤔🤔

اره دقيقامن نميدونم چرايكى ميگه پسردوست دارم بيشعوروبى فرهنگه ولى يكى كه دختردوست داره باشعورولاكچري ...

چون بمن ثابت شده ته دل همه دختر دوست ها ی پسر قشنگ بوده که دختر شده.

لایک نکنین لطفا.ممنون