2777
2789
عنوان

ای خدا چقدر من بدبختم☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 53 پست
باز خوب بوده تونستی بیای بیرون 🥺

به زور دیگه.دیگه نگم برات.راضی نشو آبروم بیشتر از این بریزه🤕😅😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
به زور دیگه.دیگه نگم برات.راضی نشو آبروم بیشتر از این بریزه🤕😅😅😅😅

🤣🤣🤣🤣 غمت نباشه خارجیا که فقط پاک میکنن ماییم که باید صدا بشقاب تمیز بده بعد بیایم بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣 غمت نباشه خارجیا که فقط پاک میکنن ماییم که باید صدا بشقاب تمیز بده بعد بیایم بیرون 

آخ گفتی 😖من یه دور دوش میگیرم تو سرویس میام بیرون😐علاوه بر صدای بشقاب تمیز باید پاهامو هم بشورم بعد بیام بیرون.مورد انتقاد شدید همسرو خانواده قرار گرفتم الان تو ترکم😅😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
الان دیگ میان مال ما اومد هم نت قط بود هم برق

رفتم با آب سرد شستم سرمو بدنمو اومدم

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
بس که خانومی😊🌹

فدات💖😁

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

من یکبار شوهرم با من قهر بود با بچم ۳ ساله رفتم حموم این شوهر احمق ولعنتی چند بار آبگرمکن رو خاموش کرد اون هم تو زمستون من چندبار با تن خیس بچه رو تنها گذاشتم تو حموم و امدم ابگرمکن رو روشن کردم .خیلی از دستش ناراحت شدم .