2777
2789
عنوان

*** یکسالی که با کرونا همراه بود...***

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست
وای عزیزم چقدر عالی... منکه موندم ده تا کم کنم...یکم راهنماییم کن😭

من ۱۰ کیلوی اولو با کالری شماری کم کردم بعد وزنم استپ شد

یه گروه تلگرامی پیدا کردم چندماه رژیم گرفتم با اونم کم کردم ولی یه روز درمیون حتما ورزش میکنم

نوشابه چیپسوپفک کره خامه حذف کن

بشقاب غذات باید حدقل ۵۰درصدش سبزیجات باشه

ناشتا یه لیوان آب ولرمو چن قطره آبلیمو بخور

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
اوایل هی کیک درست میکردم خخخ. ولی خب فکرم که میکنم میبینم کتر خاصی نکردم همش تو خونه بودم بشور بساب

اوایل تا استوریهای اینستا رو باز میکردم عکس کیک و دسر و نون خونگی میدیدم... بعدش دلتنگی و غم واینکه کرونا به ما چی یاد داد و منم کلی احساساتی میشدم...  

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰ کیلوی اولو با کالری شماری کم کردم بعد وزنم استپ شد یه گروه تلگرامی پیدا کردم چندماه رژیم گرفت ...

آفرین..خیلی خوبه اراده داری گلم...

منم الان یک هفته هست که رژیمم... روزی نیم ساعت هم ورزش توی گوشی نصب کردم و انجام میدم فایده داره روزی نیم ساعت؟

آها اینم بگم سه کیلو کم کردم همین هفته...ولی سایزم اصلا تکون نخورده....آب هم کافی میخورم...کالری هم بین ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ متغیره...میخوام ده کیلو دیگه کم‌کنم...ولی چون سایزم بعد از سه کیلو کم کردن تکون نخورده باز دارم اراده ام رو از دست میدم😑

ممنون میشم از تجربه ات بگی...بعد از چند کیلو کم‌کردن خودشو نشون میده؟من خیلی پهلو دارم...دور کمرم خوبه...ولی پهلو زیاد دارم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
آفرین..خیلی خوبه اراده داری گلم... منم الان یک هفته هست که رژیمم... روزی نیم ساعت هم ورزش توی گوشی ...

ورزشت هوازیه؟ تو ورزش باید ضربان قلبت بالا بره و تعریق کنی

تا الان که خیلی خوب کم کردی، ده کیلو هم زود کم میکنی

هفته ای یه روز فست بگیر یعنی ۵۰۰ کالری، که معمولا باید سبزیجات بخوری، ماهی یکبارم هرچقد دلت میخواد بخور ۲ ۳ هزار کالری

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ورزشت هوازیه؟ تو ورزش باید ضربان قلبت بالا بره و تعریق کنی تا الان که خیلی خوب کم کردی، ده کیلو هم ...

مرسی گلم از وقتی که گذاشتی...ورزشم هوازی نیست ولی حسابی عرق میکنم....باشه گلم رعایت میکنم..انشالله که به وزن دل خواهم برسم 

موفق باشی و سلامت گلی

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤