2777
2789

در حال اقدامم. معمولا روز هجدهم سیکل تخمک‌گذاری دارم یعنی امروز😅

اما این ماه فقط روز چهاردهم اقدام داشتم. الان چهار روزه که ترشح آبکی و چسبناک زیاد دارم. خیلی زیاد...حس میکنم خیسم و میرم دستشویی و کلی خودمو میشورم

اما روی شرتم رنگ سفید میمونه...

هیچ علائم دیگه‌ای ندارم. ربطی به بارداری داره؟😅🙏

ممنون از وقتتون❤

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمکت ازاد شده

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

نه تخمک گذاریته

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خانومای منتظر انشالله دامن همتون سبز شه تا سال آینده بچتون بغلتون باشه. اما تجربه من نشون داد از روز نهم پریودی اقدام کنید ی شب درمیون تا وقتی پری شین. استرس زمان تخمک گذاری مانع بارداریه. کاری نداشته باشین تخمک گذاری کِی هست. شما فقط ی شب درمیون اقدام کنید

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم ی سوال کنم؟

جان

خانومای منتظر انشالله دامن همتون سبز شه تا سال آینده بچتون بغلتون باشه. اما تجربه من نشون داد از روز ...

من 1 بهمن پریود شدم تا 4.5 بهمن بعدش از دوروز بعد یک روز در میان اقدام داشتم اون وسطاش یگشاید یکی دوروز نمیشد اقدام ولی از 17 تا تخمک گذاریم حدودا هروز یا یک روز درمیان بود حالا اینا هیچ

من دیروز و امروز موعد پریودمبود همیشه قبل پریودی سینه هام سفت میشد ودرد میکردولی الان اصلا دردی ندارم درد زیر دلمم خیییییلی کم خیلی خواب الود شدم همش دوست دارم بخوابم یوبوست گرفتم بعضی وقتام سرم گیج میره هیچ کاری دوس ندارم بکنم فقط دراز بکشم😬یعنی نی نی دارم😍😃

من 1 بهمن پریود شدم تا 4.5 بهمن بعدش از دوروز بعد یک روز در میان اقدام داشتم اون وسطاش یگشاید یکی دو ...

اره خیلی علائمت شبیه منه. انشالله این ماه مامانی 😍😍😍