2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر نی نی سایت کیه😐

203 بازدید | 37 پست

۶۰تا اعلان ازش دارم ک لایک کرده حتی برا چن روز قبلو هنگیدم😐

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂  میخواد هکت کنه 😂😂😂

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

اره منم صبح دیدم حولو حوش ده تا اومده اعلانامو دیدم دیدم کاربر نی نی سایته والا واسم عجیبه

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
بالا تو اعلانات نوشته کاربر نی نی سایت میای پایین کامنتو باز میکنی نوشته من بدبختم کاربریشم باز میکن ...

برا من حذف نشده

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
بالا تو اعلانات نوشته کاربر نی نی سایت میای پایین کامنتو باز میکنی نوشته من بدبختم کاربریشم باز میکن ...

دقیقا

یه دیوونه که قفلی زده رو نی نی سایت دم به دیقه هم لایک میکنه کلی هم اکانت داره یک بد بخت پادشاه ...

😱 عجیب غریبه