2777
2789

سلام بچه ها لطفا اگ اطلاعات خوبی از رشته رادیولوژی دارین بگین بهم دانشجو های عزیز خیلی نیاز دارم ب همفکریتون ، من با رتبه ای ک حدودا میدونم میارم چون سابقه کنکور دادن دارم ، فیزیو تراپی و رادیولوژی بهشتی و پزشکی های تیپ دو و سه میارم و فقطم همین سه تا رشته رو دوس دارم ، کسی هس راجب فیزیو و رادیو لوژی موقعیتش درامدش بهم بگه... ممنون میشم

Go big meri

از کجا میدونی؟ از روی نتایج کنکورهای آزمایشیت؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی؟ از روی نتایج کنکورهای آزمایشیت؟

نه میدونی دیگه حد اقل رو در نظر گرفتم مطمعن نیستم اما فقط و فقط همینارو میخوام و بخاطر همین حدودا ینی زید دوهزار نشستم پشت کنکور

Go big meri
تحقیق خوبه ولی بنظرم الان فقد فکرتو بزار رو کنکور ب نتیجه فک نکن. نتیجه عکس میده

متاسفانه چون راهم خیلی سخت شده و سنگین احتیاج داشتم کسی راهنماییم کنه من عاشق رادیولوژیم ولی همه همش بم میگن اشتبا کردی واسش موندی پشت کنکور رشته خوبی نیس تازگیا بم میگن...

Go big meri
متاسفانه چون راهم خیلی سخت شده و سنگین احتیاج داشتم کسی راهنماییم کنه من عاشق رادیولوژیم ولی همه همش ...

درهرصورت میدونی الان وقته مناسبی نیس. چون بفهمی رشته خوبی نیس یاچمیدونم پشیمون بشی

بخاطر روزایی ک ازدست دادیو موندی پشت کنکور. کنکورتوخراب میکنیا. 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 

دلتنگت بودم :(❤❤❤

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨