2789

من اف ۱۹ دارم خیلی خوبه . الان شش ماهه دارم ازش استفاده میکنم 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برای شیرینی کیک پیتزا قشنگ کار میکنه؟منظورم پف کردن اسفنجی شدن کیک یا ترد شدن شیرینی

من کیک یه بار پختم خیلی خوب شد . ولی پیتزا هفته ای یبار میپزم عاای میشه . جوجه گردانش هم خیلی خوبه . مرغ قشنگ طلایی میشه داخلش

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
من کیک یه بار پختم خیلی خوب شد . ولی پیتزا هفته ای یبار میپزم عاای میشه . جوجه گردانش هم خیلی خوبه . ...

عشقم ببخشید زیاد سوال میپرسم مرغ چقدر طول میکشه که پخته برشته شه اخه خواهرم داتیس داره سه چهار ساعت طول میکشه 

عشقم ببخشید زیاد سوال میپرسم مرغ چقدر طول میکشه که پخته برشته شه اخه خواهرم داتیس داره سه چهار ساعت ...

حدود دو ساعت . که کامل مغز پخت بشه . اگه مرغ بزرگ باشه بیشتر طول میکشه