مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بوها حساس شده بودم ترشح سینه درد تیر کشیدن زیر دل
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من قبل موعد زدم منفی شد بیخیالش شدم گفتم حتمن باردار نیستم
دیگه وقتی نزدیک دو ماهم شد فهمیدم نینی دارم😁
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
خانوما یه سوالی میشه بپرسم با اجازه اسی...من سه ماهه پریود نشدم ازمایش دادم منفی بود بعد دوتا پروژسترون تزریق کردم..حالا بعد هشت روز خییییلی خیییلی کم خونریزی داشتم اونم فقط صب.بعدش قط شد..این چیه ینی
السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
من ب بو حساس نیستم ولی برای اولینباره ک سینه هام تیر میکشه فقط چون ۱۰ روز ب ب موعودم مونده اص ...
صبر کن هنوز خیلی زود هس روز موعد بی بی بزن
گلم واس من قبل موعدم جواب نداد شاید واس شما اینجوری نباشه
میگن واس پسر دیرتر معلوم میشه
من تستم بد از یه ماه و نیم مثبت شد الان پسر دارم
حالا شما دو سه روز از موعدت گذش بیبی بزن اگه بازم شک داشتی یه هفته بعدش بزن
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
اره بی بی نمیزنم من ۵ ماهه اقدامم اولین باری هست ک انقدر سینه هام تیر میشکشه ۲ روزی هست اینجو ...
انشالله که بارداری