2777
2789
عنوان

گوشیمممممم

98 بازدید | 5 پست

صبحتون زیبا

بچه ها گوشیم کلا چند تا عکس و چند تا برنامه نصبی بیشتر نداره ولی هنگ کرده می‌زنه فضای ذخیره سازی نداره گوشی 

چیکار کنم درست شه؟؟؟ کسی بلده بگه لطفااا

برو تو فایلهای شخصی تو پوشه هارو بگرد هرچی لازم نبود از تلگرام واتساپ و... پاک کن

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اومدم این جا جواب بدم 

اون تاپیک قفل بود 

تحمل عقاید هم ... این راه حل هست . که اگر رعایت میشد نیازی به مدیریت از بالا برای به حاشیه کشیده نشدن بحث های اینچنینی نبود

متاسفانه ما ایرانی ها در مورد گفتگو و اظهار نظر و تحمل عقاید و احترام به عقاید هم خوب عمل نکردیم 

بسیار هم نژاد پرست هستیم متاسفانه 

دو بخش اصلی و محترم و رسمی و معتبر دین اسلام در یک گفتگو کارشون به اینجا می‌کشه متاسفانه 

ببخشید اومدم این جا جواب بدم  اون تاپیک قفل بود  تحمل عقاید هم ... این راه حل هست . ک ...

عزیزم وقتی این همه اختلافی که بین عقاید که من به شخصه تازه متوجهشون شدم وجود داره نمیشه تحمل کرد؛ چون یکی از مذهب خودش دفاع می‌‌کنه و باعث بی احترامی به یکی دیگه میشه و این ماجرا سر دراز داره.

به هرحال، فکر می‌کنم این‌که هرکی سرش تو کار خودش باشه باعث بشه اعصابا کمتر بهم بریزه.

امیدوارم این اختلاف نظرها هم کمرنگ بشه.