gujjjjjasal مدیر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 عنوان دوسش دارم | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست باکسی ک دوسش دارین،کنارش حس آرامش دارین،ولی اون قصدش دوستیه و میگه هیچوقت ازدواج نمیکنم،میمونین؟به نبودنش فک کردم گریم گرف،یسال و نیمه باهمیم،البته بگم ک هیچ مناسبتی چیزی نمیخرم برام،گلم بزور میخره،و اینکه انتظار رابطه ...هم داره،شما باشین،چیکارمیکنین؟میترسم ولش کنم دلم تنگ شه،نمیدونم چیکارکنم 1399/12/06 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 اگه هدفتون از رابطه متفاوته ولش کن الان جداشی بهتره یا شش سال دیگه توی این یه سال یعنی ایشون بخ شما ... چرا دوسم داره،ینی خودش ک اینطوری میگه
no_one_78 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 564 و بدون نود و نه درصد پسرا دختری که باهاش رابطه ..... دارن رو نمیگیرنتهشم کلی توهین میکنن ومیرن کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
انارکوچولو عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 5450 طرف دنبال ارضاي نيازش و سو استفادست اون وقت تو ناراحتي 🤦♀️بعضي دخترا چشون شده به كجا داريم ميريم
همدم_ستاره_ها عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 15337 خواستگار زیاد دارم،۲۳سالمه،دوس دارم ازدواج کنم،فقط میترسم ازدواج کنم بهش فک کنم خب اگه موقعیت خوب پیش اومد باید کات کنی و کنار بیایخیلیا فراموش کردن تو هم میتونی شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔
hani1381 عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 600 اینطور که شواهد نشون میده تو فقط وسیله سرگرمیش هستی،به نظرم تمومش کن
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 چراقصدش ازدواج نیس؟ اگ مطمئنی ازحرفش ترکش کن چون بلاخره روزی رابطتتون بهم میخوره و هرچی مدتش طولانی ... نمیدونم،نگفته هیچوقت دلیلشو
gereftar عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 456 چرا دوسم داره،ینی خودش ک اینطوری میگه خوب مساله اینجاست اگه دوستون داشت که برای رابطه جوتاه مدت شما رو نمیخواست
انارکوچولو عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 5450 و بدون نود و نه درصد پسرا دختری که باهاش رابطه ..... دارن رو نمیگیرن تهشم کلی توهین میکنن ومیرن من اينو گفتم روشن فكرا بهم حمله كردن مهم نيست بذار برن خودشونو بدبخت كنن 😊 منم ميشينم نگاه ميكنم ميخندم
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 و بدون نود و نه درصد پسرا دختری که باهاش رابطه ..... دارن رو نمیگیرن تهشم کلی توهین میکنن ومیرن اره ،یبار بهم گف هیچوقت با دوس پسرت ازدواج نکن
همدم_ستاره_ها عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 15337 طرف دنبال ارضاي نيازش و سو استفادست اون وقت تو ناراحتي 🤦♀️ بعضي دخترا چشون شده به كجا داريم ميريم ... ما دختراهم وقتی تو این رابطه ها هستیم خوشحالیم چرا نباشم؟ چرا فکر میکنید دخترا همیشه ضعیفن ؟سو استفاده نمیکنه خیلی رک داره میگه من هدفم اینه میخوای قبول کن میخوای هم نکن شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔
shadiz عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 2422 چرا دوسم داره،ینی خودش ک اینطوری میگه زیاد ب گفته ها اعتماد نکن و باور نکن اگه دوست داش میومد جلو باهات ازدواج میکرد
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 طرف دنبال ارضاي نيازش و سو استفادست اون وقت تو ناراحتي 🤦♀️ بعضي دخترا چشون شده به كجا داريم ميريم ... ☹️☹️شایدم دوسم نداره و همینطور ک میگیه
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 من اينو گفتم روشن فكرا بهم حمله كردن مهم نيست بذار برن خودشونو بدبخت كنن 😊 منم ميشينم نگاه م ... حرفت درسته عزیزم