2777
2789

زنهایی هستن که شوهر دارن و با مردای دیگه وارد رابطه میشن به بهمونه اینکه شوهرم درکم نمیکنه ومن دوسش ندارم واقعا مایه خجالتن ...نام زن رو بی حرمت کردن ...خیلی اززندگیا رو ازهم پاشیدن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کار هم برای زن هم برای مرد به یه اندازه زشته

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اون زن ها قطعا با یه سری مرد وارد رابطه میشن پس ربطی به جنسیت نداره

کار هر دو جنس قبیح و کثیف و دور از انسانیته

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
نمونه کسانی که هویت زن رو به گند میکشن امثال استارتر این تاپیک زیر هستن https://www.ninisite.co ...

من‌ فقط خود متن تاپیک خوندم.‌مشکلش چیه؟ البته نباید لینک بذارید و پشت سرش حرف بزنید.‌میدونید ک خلاف اخلاق و خلاف قوانینه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
این کار هم برای زن هم برای مرد به یه اندازه زشته

دقیقا. من تفاوتی درش نمیبینم. ضمنا در هر گروه و دسته و دین و جنسیتی، همه جور هست.چرا حساسیم و بدها رو میبینیم؟. 

مرد خوبم‌هس.‌زن خوبم‌هس. کم هم‌تیستن.‌این سایت الکی رو بدها زوم کرده

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞