2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بالاخره تو همه دنیا جمع و جور بشه، غیر از اینجا. آخرش کل دنیا درخواست بدن که بذارید کمکتون ک ...

دلت شاد,چقدر قهقهه زدم 😘😘😘

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰
بارها گفتم  بعد اون تعلیق سیاسی الان در نقش منتقد، روزنامه نگار و فعال حقوق بشر در خدمتتون هستم ...

بله ببخشید من متوجه نشدم که قبلا گفته بودین

دست شما دردنکنه اینهمه خدمت رسانی میکنین

تیکر تولدمه♥️
به نظرم  کرونایی وجود نداره اینا همش کار مافیای دارو نریزین سرم ولی رعایت میکنم به خاطر بچه ام

دقیقا برین کارای بیل گیتس رو نگا کنید متوجه میشید

۱۰۰سال پیشم بیماری وبا رو ساختن امریکاییاچرا؟چون شرکتای دارو داشتن ورشکست میشدن الانم بیل گیتس چندین ساله داره میگه باید جمعیت جهان ۱۵درصدکاهش پیداکنه حالاباچی؟دیگه خودتون یکم فکر کنید متوجه میشید

دقیقا برین کارای بیل گیتس رو نگا کنید متوجه میشید ۱۰۰سال پیشم بیماری وبا رو ساختن امریکاییاچرا؟چون ...

آره واقعا کرونا یه تلقین ساده ترین مریضی سرما خوردگی که بزرگش کردن

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
آره واقعا کرونا یه تلقین ساده ترین مریضی سرما خوردگی که بزرگش کردن

دقیقا باهات موافقم واینکه سالانه ۱۰۰هانفر دراثربیمارهای مختلف فوت میشن مااصلا متوجه نمیشیم الان دارن امار مرگ ومیر میدن🤕چی بگم والا دوست مادرم مرده بود بزور زدن کرونایی توپروندش😕دروغ نیست اینا