2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلیییی.شای  بعضی ها تون بگین دغدغه هات تک حلقم ولی واقعیت اینه از چاق بودنم خسته ام و هییییییچ اراده ای برای لاغری نمونده واسم.قیافه ام قشنگه بینیم و عمل کزدم واقعا خوشگل شدم قبلا خیلی صایع بود .خلاصه اونقدررر ناراحت میشم از برخورد بعصی ها  الان به دوستم پیام میدادیم یا هم گفت یه عکس تو هم بفرست منم فرستادم زود گفت فاخته یه کم لاعر کن خوشگلتر میشی.دلم اونقدر گرفت.اصلا نگفت ها تغییر کردی قشنگ شدی فقط ا نو گفت بعدش خواست ماست مالی کنه منم دیگه جواب چت هاش و ندادم.

منم خیلیییی.شای  بعضی ها تون بگین دغدغه هات تک حلقم ولی واقعیت اینه از چاق بودنم خسته ام و هییی ...

چند کیلویی ؟

دوستم ناراحت نشو بعضیا از روی حسادت دل ادمو میشکنن

خدايا شكرت 🌈
منم خیلیییی.شای  بعضی ها تون بگین دغدغه هات تک حلقم ولی واقعیت اینه از چاق بودنم خسته ام و هییی ...

عزیزم هر روز صبح ها ورزش کن واقعن تاثیر داره من از ۷۴ شدم ۶۶ تو ی ماه نیم 

کاش من چاق بودم دیسک نداشتم

ببین دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی.هیییییچ مریضی ای ندارما .قندم پایینه هنیشه چربی همینطور فشارم از ۹ بالاتر نمیره.خیلی فرز و سر حالم شدهرم میگه والا اگه قرلره لاعر بشی ولی اینجوری شاداب نباشی نمیخوام.بهم میخوره ۷۳ ۷۴ باشم از هر کی میپرسم میگه بیشتر از این نه نمیاد ولی نزدیک ۹۰ کیلو ام ۸۷.