2777
2789
عنوان

خانومای باردار/: خابم نمیبرههه

107 بازدید | 23 پست

۳۷ هفتم هی تکرر ادرار و بی خوابی دارم وای خسته شدم میگم زودی بیاد بیرون فقط😐 شما در چه حالید

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

منم بیدارم۲۹هفتم.پشت ساق پام اذیتم میکنه.للگن دردم که نگو

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاد بیرون دلت برا این شبا تنگ میشه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

نه خیلی ارزو نکن زود بیاد.   دوستم هفته ۳۶ زایمان کرد. ریه بچه کامل نبود.  بعد رفت تو دستگاه بعد هم زردی گرفت.  دوباره دستگاه. خیلی سختی کشید مجبور بود با شکم پاره تو بیمارستان باشه.  بچه هم از روز ۵    شیرخشکی شد.  شیرخشک مخصوص گرون.   من جای تو بودم. کامل استراحت میکردم  و از جام تکون نمیخوردم که هفته ۳۸ و ۵ روز رد کنی.   

وای فقط گرفتگیای ماهیچه پااااا خیلی بده😣😣

ارهههههه.میخوام پاموببرم بندازم دور😃😃

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

من هفته پیش زایمان کردم اگه میموند تو دلم الان ۳۷ هفته بودم 

والا دردسراش بیشتر از بارداریه 😤

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
😂😂شاید اما از تکرر ادرار واقعا کلافم

اون موقع دسشویی داری ولی وقت نمیکنی بری😂😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نه خیلی ارزو نکن زود بیاد.   دوستم هفته ۳۶ زایمان کرد. ریه بچه کامل نبود.  بعد رفت تو دستگ ...

من امپول ریه زدم چون خطر زایمان زودرس داشتم الانم علائم خاصی ندارم گاهی دردِ کم دارم فقط ۳۷ هفتم پر شده تقریبا

من هفته پیش زایمان کردم اگه میموند تو دلم الان ۳۷ هفته بودم  والا دردسراش بیشتر از بارداریه 😤

😂😂😂مبارکت باشه

زایمانت چیبود؟