2777
2789
عنوان

درد شکم درد بارداری

129 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان من هفته شش بارداریم هنوز نرفتم سنو اوایل ک فهمیدم باردارم تا ده روز سمت راستم تیر میکشید همون ماه فولیکومم سمت راستم غالب بود چپ کوچیک بود الان دو س روزه سمت چپم سوزن سوزن میشه مشکلی نیست؟؟طبیعیه یعنی؟این دکترا ک زورشون میاد جواب سوال بدن 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

سلام عزیز من 5روزه پریم گزشته

زیر دلم و پهلو راستم تیر میکشه یعنی میشه منم باردارباشم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم دعا کن خدا به ما هم نظر کنه و منم بچه دار شم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
سلام عزیز من 5روزه پریم گزشته زیر دلم و پهلو راستم تیر میکشه یعنی میشه منم باردارباشم

اره عزیزم انشالله منم همیطور بودم دو رز بعد موعدم بی بی زدم مثبت شد..البته من همسرم تا15سیکلم پیشم بود احتمالا لقاح زود صورت گرفته

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
گلم دعا کن خدا به ما هم نظر کنه و منم بچه دار شم

بحق فاطمه زهرا میشید عزیزم منم بعد دوسال شده 

اره عزیزم انشالله منم همیطور بودم دو رز بعد موعدم بی بی زدم مثبت شد..البته من همسرم تا15سیکلم پیشم ب ...

من تاچندروز بعد پری شوهرم پیشم بود یه 11روز دور بود و یه هفته مونده به موعدم پیشم بود به رابطه اخری شک دارم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
بحق فاطمه زهرا میشید عزیزم منم بعد دوسال شده 

ان شاءالله شما هم بچتو سالم بغل بگیری.

سر زایمانت منم دعا کن گلم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
ان شاءالله شما هم بچتو سالم بغل بگیری. سر زایمانت منم دعا کن گلم

چشم حتما شمام دعاکتید سالم باشه بچم

چشم حتما شمام دعاکتید سالم باشه بچم

ان شاءالله سالمه گلم

اره عزیزم انشالله منم همیطور بودم دو رز بعد موعدم بی بی زدم مثبت شد..البته من همسرم تا15سیکلم پیشم ب ...

حالا دو طرف زیر دلم تیر میکشه میزنه به پهلوم مال شما چه طور بود

حالا دو طرف زیر دلم تیر میکشه میزنه به پهلوم مال شما چه طور بود

منم همیطور بود فک میکردم کلیه هامه بی بی چک بزن حتما

منم همیطور بود فک میکردم کلیه هامه بی بی چک بزن حتما

به نظرت الان بزنم میترسم منفی باشه

به نظرت الان بزنم میترسم منفی باشه

والا من دو روز بعد موعدم زدم عصرم زدم مثبت شد انشالله واسه شمام مثبت