سلام عزیزان من هفته شش بارداریم هنوز نرفتم سنو اوایل ک فهمیدم باردارم تا ده روز سمت راستم تیر میکشید همون ماه فولیکومم سمت راستم غالب بود چپ کوچیک بود الان دو س روزه سمت چپم سوزن سوزن میشه مشکلی نیست؟؟طبیعیه یعنی؟این دکترا ک زورشون میاد جواب سوال بدن
😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن