2777
2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان

135 بازدید | 8 پست

سلام من امسال فرهنگیان قبول شدم تهران ..رشته علوم اجتماعی .. با رتبه هزار و خورده ای 

من از بچگی عاشق حقوق بودم اما از بس همه مخالفت کردن و با مشورت هایی ک کردم از کسایی ک حقوق خونده بودن و ازمونشو قبول نشده بودن پشیمون شدم ک برم حقوق .. 

اما هنوز ک هنوزه دلم یطوریه گاهی گریم میگیره و پشیمون میشم

ب نظر شما انتخواب درستی کردم؟!!

تعداد رای : 13
نظرسنجی
حقوق
3
23%
فرهنگیان
10
76%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاملا نظر شخصیه . بری فرهنگیان شغل داری . بری حقوق ب ارزوی زندگیت رسیدی دیگ تو دلت نمیمونه . چون گا زنده ایم   ک ب ارزوهامون برسیم ن شغل پیدا کنیم .

من دوسال پیش فرهنگیان دعوت ب مصاحبه شدم نرفتم رفتم هوشبری چون از بچگی ارزوم بود الانم خیلی خوشحالم درضمن پرستیژشم از فرهنگیان بیشتر حقوقشم بیشتره . منتها فرهنگیان تو دانشجویی بهم حقوق و سابقه میداد فقط همین

اگه علاقه برات مهمتره برو حقوق.

ولی اگه آینده کاری و شغل مناسب خانم مدنظره مزایای فرهنگیان بیشتره. من خودم کارآموز وکالتم ولی اگه شرایط شما رو داشتم میرفتم فرهنگیان زندگی بی استرس ترجیح میدم.

مادر یه نی نی 👶
اگه علاقه برات مهمتره برو حقوق. ولی اگه آینده کاری و شغل مناسب خانم مدنظره مزایای فرهنگیان بیشتره. ...

من و همه از ازمون وکالت ترسوندن و از اینکه کسی ب وکیل های خانم نسبت ب وکیل ها اقا بها نمیده و اینکه امنیت شغلیشون کمه و تهدید میشن  در صورتی ک مشاورای تحصیلیم میگفتن ک توانایی موفق شدن در این رشته رو دارم 

🥺💜خوشبحالتون

من و همه از ازمون وکالت ترسوندن و از اینکه کسی ب وکیل های خانم نسبت ب وکیل ها اقا بها نمیده و اینکه ...

نه از این بابت اصلا نگران نباش آزمونش اونقدرا سخت نیست خیلیا که من میشناختم دوران دانشجویی اصلا درس نمیخوندن ولی برای آزمون با بهترین رتبه قبول شدن مطمئنن چون علاقه داری خیلی راحت قبول میشی. ولی نظر اون دوستمون هم خوب بود که فرهنگیان محدودیت سنی داره ولی حقوق نداره بنظرم اول فرهنگیان برو بعدا میشه لیسانس حقوق بگیری هر دانشگاهی که بخوای پیام نور یا دانشگاه آزاد بعد آزمونشو بدی اگه قبول شدی بعدا انصراف بده برو وکالت کن

مادر یه نی نی 👶