2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

214 بازدید | 24 پست

سلام خانوما فردا پسرم واکسن ۱۸ ماهگی داره خیلی استرس دارم برا واکسنای قبلش خیلی تب میکرد  اذیت میشد میترسم برای این واکسنشم باز تب کنه.

شنیدم میگن سختترین واکسنه درسته؟

لطفا اگه تجربه ای دارین برای کمتر شدن درد و تب بگین؟

پسرم چند روزه دندونم در میاره بد غذا و بهونه گیرم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره استامینوفن زیاد روش تاثیر نداره میشه پروفن یا شیاف بزارم براش؟

از دکترش مشورت بگیر در مورد دارو، شاید حساسیت بده، ولی واقعا ۱۸ ماهگی از همش سخت تره، چون هم تب میکنن، هم پا درد میگیرن و نمیتونن راه برن طفلیا، ولی ایشالا که راحت میگذره براتون 

از دکترش مشورت بگیر در مورد دارو، شاید حساسیت بده، ولی واقعا ۱۸ ماهگی از همش سخت تره، چون هم تب میکن ...

خداکنه.

برا واکسنای دیگه ش خیلی خیلی اذیت شد خداکنه این راحت تر باشه

نگران نباش میگذره.برای دختر من اونقدر سخت نبود.وقتی واکسناشو زد گذاشتم خودش راه بیاد.بزار راه بره ک واکسن توی پاش پخش بشه جاش سفت نشه.بعدم ی آبمیوه یا رانی هر چی ک دوس داره بریز توی شیشه پستونکش قبل و بعد واکسن بهش بده .در مورد استامینوفن هم همونطور ک برای واکسنای قبل بهش میدادی همونو بده.قطره استامینوفن پاراکید خیلی خوبه.من از اول واکسناش بهش اونو دادم

اگرم غذا نتونس بخوره شیر خودتو اگ میدی بهش حسابی بده.یکی دو روز رو در اختیار بچت باش.انشاالله ک واسش سخت نگذره.اگه هی بازی کنه و راه بره دردش کمتره.دختر من انگار ن انگار واکسن زده بود کلی بازی کرد

اگرم غذا نتونس بخوره شیر خودتو اگ میدی بهش حسابی بده.یکی دو روز رو در اختیار بچت باش.انشاالله ک واسش ...

مرسی فداتشم.

آره همین کار و میکنم

قبل واکسن زدنش بهش استامینوفن دادی؟