2821
2789
کانجورینگ خودم ندیدم البته

کانجورینگ همون احضاره دیگه😁

ممنون عزیزم دیدم😙💖

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

استارتر فیلم فارست گامپ یه حالت عاشقانه کمدی داره

قشنگه پیشنهاد می کنم

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کانجورینگ همون احضاره دیگه😁 ممنون عزیزم دیدم😙💖

من نمی دونستم

ولی دو تا فیلم هست 

مید سامر و موروثی 

اینا رو هم ندیدم ولی تعریف موروثی رو شنیدم 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

من نمی دونستم ولی دو تا فیلم هست  مید سامر و موروثی  اینا رو هم ندیدم ولی تعریف موروثی ...

موروثی خیلی اذیت کننده بود

واقعا روح رو خراش میداد🤕

من تا ی جاییش دیدم بعد ولش کردم چون واقعا داشتم اذیت میشدم😣 شما هم نبین پیشنهاد میکنم😅😅😅

ممنون عزیزم😙😙😙💖💖💖

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

موروثی خیلی اذیت کننده بود واقعا روح رو خراش میداد🤕 من تا ی جاییش دیدم بعد ولش کردم چون واق ...

نه من اهل فیلم ترسناک دیدن نیستم

ولی مید سامر کمی بهتره فکر کنم 

البته کارگردان هر دو یکی هستند

خواهش می کنم  

عزیزم من تو یه تاپیکتون درباره امپول گلوتاتیون خوندم بالاخره امپول خریدین تاثیر داشت واقعا کجا تزریق کردین.چندتا و چه برندی مال کدوم کشور بود؟ ممنون میشم جواب بدین

2825
2823
2791
2779
2792