2777
2789
عنوان

ووی😐

79 بازدید | 8 پست

@نی_نی_یار_3  دستم به جورابت      

کاربریمم @ستیی_گلییی یادم رفته رمز عبورش چیکا کنمم میشه دلستش کنی من که نازمم قوقولی قوقو میکنم

کاربر آقا هستم تعصبی رو آبعلی تیکر بارداریمه🙂 اسم بچه هام کبرای گلاب الدینه ی اصل ممدعلی جاستین زاده اصل☺😚💕💖💗💓💙💚❤💞💝🖤💜🧡💛 متعهد به آقاییم چشم مادر شوار و خواهر شوار و جاریام کور (هلیا شرکنم فرزند خوندمه)

باید میگفتی... نی نی یار من که خروستم.. قوقولی قوقولی میکنم براااات

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید میگفتی... نی نی یار من که خروستم.. قوقولی قوقولی میکنم براااات

ن اینی که من گفتم ورژن فول اچ دیشهه

کاربر آقا هستم تعصبی رو آبعلی تیکر بارداریمه🙂 اسم بچه هام کبرای گلاب الدینه ی اصل ممدعلی جاستین زاده اصل☺😚💕💖💗💓💙💚❤💞💝🖤💜🧡💛 متعهد به آقاییم چشم مادر شوار و خواهر شوار و جاریام کور (هلیا شرکنم فرزند خوندمه)
ن اینی که من گفتم ورژن فول اچ دیشهه

اها این تازه از اون ور اب رسیده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یاد بگیر باید اینطوری با نی نی یار حرف بزنی تا جوابتو بده @parیا    

ووشش من به این زیبایی صحبت میکنم

اها این تازه از اون ور اب رسیده

بلهه