2777
2789
عنوان

دلخوری

55 بازدید | 3 پست

بچه ها چند شب پیش برادر همسرم و چند تا از فامیلا خونمون بودن. همه با هم هم سن هستیم و داشتیم شوخی میکردیم با هم . برادر شوهرم با زنش فامیل هستند.

یه بحثی پیش اومد که سر یه جریانی هی بقیه تیکه مینداختند و شوخی میکردند با برادر شوهرم. یکی از افراد جمع موضوع رو نمیدونست و پرسید چی میگین شما به هم. شوهر منم یه راست رفتم سر اصل مطلب و گفت. موضوع هم بر میگرده به خانواده جاریم . پدر جاریم میشه دایی شوهرم. خلاصه حرفی که زد خوب نبود . اونا هم ناراحت شدند و به روی همسرم نیوردند. حالا امروز مادر شوهرم اومده خونمون گله همسرم رو پیش من می‌کنه که چرا احترام مهمون تو خونتون رو نداشته .. بقیه چه فکری میکنند راجب این دوتا برادر و چرا شوهرت این کارو می‌کنه...منم گفتم که بهش گفتم حرفت خوب نبوده.. حالا میگه به شوهرت بگو که من خیلی از دستش ناراحت شدم . از طرفی شوهرم خیلی لجبازه و موندم چی بهش بگم که نه با من دعوا کنه نه با مامانش. چیکار کنم بنظرتون

عزیزم روابط مادر و فرزندی ب خودشون مربوطع. میکفتی شما بهش بگید. حرف شما گیراتره براش😐

اخه ایشون ادانه تربیت رو مگه سپرده دست شما؟ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.