2777
2789
نه بابا فقط اطلس و لاله پارك داره با كافه و رستوران😕

خب اونا جاهای خرید و خورد و خوراکن 

بستگی داره روحیه تون چجوریاس 

مثلا کلب موزه و بناهای تاریخی و مجسمه های دوران قدیم 

یا پارکهای مختلف مثل پارک ولیعصر و ایل گلی و....

یا مثلا کوه که هرچند مسلما به پای دربند نمیرسه چون هرچی نباشه اونجا پایتخته و زیاد خرجش میکنن اما خب اینجا هم بد نیست زیپ لاین و تله کابین و 

یا مثلا خرید از سنگفرش ولیعصر، من که دیوونشم😅 

.

.

.

مثلا كجا ؟یه کلانشهر باید مراکز تفریحیش خیلی بیشتر باشه

مراکز تجاری همه شون دارن 

کم هم نیستن تقریبا تو هر سمت شهر هست

پارک‌های معمولی هم که بازم هست

شما منظورت از مراکز تفریحی چیه که فکر میکنی اینجا کم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونا جاهای خرید و خورد و خوراکن  بستگی داره روحیه تون چجوریاس  مثلا کلب موزه و بناهای ...

اون  کاربر کلا مفهوم مرکز تفریح رو انگاری اشتباه فهمیده میگه نیست ما این همه مراکز تفریحی داریم اونوقت میگه کمه😆

خب اونا جاهای خرید و خورد و خوراکن  بستگی داره روحیه تون چجوریاس  مثلا کلب موزه و بناهای ...

ولیعصرو خوب اومدی 👌🏻👌🏻منم عاشق خرید از اونجام ،تله کابین اصلا پایینش منظره دیدنی نداره که 😢بنای تاریخی هم دوست ندارم متاسفانه 

اون  کاربر کلا مفهوم مرکز تفریح رو انگاری اشتباه فهمیده میگه نیست ما این همه مراکز تفریحی داریم ...

بیخی باجی،من که خودم به شخصه هربار با دوستام یه جای جدید میریم کلی خوش میگذرونیم، سه ساله باهم رفیقیم میریم بیرون، ولی هیچوقت هم جای تکراری نرفتیم😺

نمیدونم من اینجوریم همش دعا میکنم کار شوهرم تموم شه بریم تهران برای زندگی 

اره مراکز تفریحیش کمه جاهای خوبش فقط یه الگلی یه عینالی.منم تهران بزرگ شدم اوایل برام خیلی سخت بود اما الان عادت کردم

خوش اومدین ما که خوب شهر خودمون رو دوست داریم ایشالله شما هم خوشتون بیاد

کارو بارش چطوره چون همسرم شغلش ساخت و ساز و نقاشب ساختمان و ایناست خونه خوب فروش میره اونجا؟

ولیعصرو خوب اومدی 👌🏻👌🏻منم عاشق خرید از اونجام ،تله کابین اصلا پایینش منظره دیدنی نداره که 😢بنای ...

آره میگم دیگه... بستگی به روحیات هرکس داره.

شمارو نمیدونم ولی ما خانوما که عشق خریدیم و خرید درمانی میکنیم😅 از این لحاظ تبریز خوبه 

علاوه بر اطلس و لاله پارک .... ستاره باران و مارکتهای نصف راه و برج بلور و سنگفرش و ....

من که عاشقشونم💃

اره مراکز تفریحیش کمه جاهای خوبش فقط یه الگلی یه عینالی.منم تهران بزرگ شدم اوایل برام خیلی سخت بود ا ...

دقیقا 👌🏻👌🏻خوبه عادت کردی من تهرانی نیستم در اصل فقط دوره دانشجوییم اونجا بودم عالیه ینی ادم اصلاا حوصلش سرنمیره ،نمیدونم چرا به اینجا عادت نمیکنم😢

کارو بارش چطوره چون همسرم شغلش ساخت و ساز و نقاشب ساختمان و ایناست خونه خوب فروش میره اونجا؟

فعلا که مسکن رکود هست همه جا

ولی ایشالله که کارو بارتون بگیره و موفق باشین