2777
2789
عنوان

بچه برادر شوهرم پسرمو اذیت میکنه؟

455 بازدید | 28 پست

سلام

دختر برادرشوهرم ۲سالشه.پسر من۹ماهشه.خیلی باهاش لج میکنه هرچی میدم دستش فوری میاد ازش میگیره بعضی وقتا هولش میده یا با مشت میزنتش 

پدرمادرشم کاریش ندارن من از این موضوع خیلی عصبی میشم

راهکارتون چیه ممنون😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این لجم میگیره 

بچه برادرشوهرم خاله ای داره که درحد ۱سال اختلاف سنیشونه

اگه اون اینو اذیت کنه خراب میشن سر اون

بعد با دختر خودشون کاری ندارن ک بقیه رو اذیت میکنه

نزاربیاد نزدیک بچت من سرپسرم باکسی شوخی ندارم بخان اذیت کنن جلو مامانو باباشون تذکرمیدم به بچه اونام ...

برا اینکه اذیتش نکنه هر وقت میرم تو بغلمه سر پا تا موقعی ک بیاییم خیلی اذیت میشم

به پدر و مادر بچه بگو بچشون رو جمع کنن اگر اعتنا نکردن خودت با بچشون برخورد کن....خلاصه مادر باید مث ...

بهشون ک میگی میگن از خالش یاد میگیره آخه اختلاف سنی زیادی ندارن

وا یبارکه جدی برخورد کنی حساب کار دستشون میاد یعنی چی خیلی محترمانه قیافه بگیر و تدکر بده به خانوادش 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
بهشون ک میگی میگن از خالش یاد میگیره آخه اختلاف سنی زیادی ندارن

دوبار سر بچشون داد بزنی بچشون رو جمع میکنن... باور کن....یعنی چی بچم همه رو بزنه هیچکی نگه بالاچشم بچم ابروعه

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
برا اینکه اذیتش نکنه هر وقت میرم تو بغلمه سر پا تا موقعی ک بیاییم خیلی اذیت میشم

بزارش خودتم بشین کنارش لازم نیست سرپاباشی فقط وقتی میاد نزدیکش مهربون بهش بگو اذیتش نکن یا دستشو بگیر که نتونه اذیت کنه اینجور عادت میکنه حتی بچت بزرگم بشه اذیتش میکنه