2777
2789
من شوهرم وام گرفت ۱۰۰ تمن /: اون داره میره همینجور|:

ماله ما هم وام گرفته ،باید اردیبهشت پس بدیم ، فکر کنم بهش میگن مضاربه ای ، می خواستیم ماشین بخریم گفت خوبه پولمون چند برابر میشه ، در نتیجه هم سختی بی ماشینی رو تحمل کردیم،هم پولمون رفت ، هم فعلا مقروضیم به بانک ، 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
واااای بفروشیدش نکنید اینکاروب امید اینکه اول ضررهات جبران شه و بعد پولو دربیاری نباش. شک نکن فقط ب ...

هرروز صف فروشن نمیشه فروخت چیزی هم نمونده ازشون دی خریده بود ۷۰ درصد رف ضرر/:

کفپارس خرید اونم ب فنا رف

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه نماد ها قفل صف فروشه بااین گوه خوری که کردن حالاحالا وضع به همین منواله اما اگرم بخواد باهمین دامنه نوسان مثبت بشه دوسه تا مثبت۶بخوره حله.

نترس بدهکارنمیشی

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ماله ما هم وام گرفته ،باید اردیبهشت پس بدیم ، فکر کنم بهش میگن مضاربه ای ، می خواستیم ماشین بخریم گف ...

🤕🤕🤕🤕خدا خودس کمک کنه اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه که

هرروز صف فروشن نمیشه فروخت چیزی هم نمونده ازشون دی خریده بود ۷۰ درصد رف ضرر/: کفپارس خرید اونم ب فن ...

دی؟؟؟ اخه چرا دی. من خودم با دی رستگار شدم.200درصد سود گرفتم طی اردیبهشت و خرداد 99. ولی دیگه الان نباید اینجوری ریسک کنی

من پارسال دقیییقا این موقع واردش شدم و تا خرداد کلی سود کردم. بعدش شک داشتم ک پولمو بزارم بمونه یانه ...

باز خوبه برداشتی

پول ماها ک هیچیش نموند من پرتفوی ام نزدیک ۶۰ درصد تو ضررم

دی؟؟؟ اخه چرا دی. من خودم با دی رستگار شدم.200درصد سود گرفتم طی اردیبهشت و خرداد 99. ولی دیگه الان ن ...

منم دی داشتم گرون که شد فروختم ولی شوهرم گف ن افزایش سرمایه داره و هرچی داشت فروخت اونو خرید که اونم بفنا رفت دیگه

من خودم خصدرا خریدم کلی بفنا رفت😧😧

فقط میدونم هر چی بیشتر بمونی، اتفاق بهتری نمی افته حالا حالاها

پولی هم که برام مونده ب هیچ دردی نمیخوره البته اصن نمیشه ورشم داشت همش صف فروشن

خواهر خودم با 30 تومن پارسال وارد شد و با سیصد میلیون خارج شد مهرماه. دیگه یه دیقه م توش نموند. ک اگ ...

ما خروج نزدیم دیگه از شانس🙁🙁

انقد اومدن تشویق کردن مردمو انقد تبلیغ کردن شرایط بورسم که عالی بود اما یدفه زدن زمین