2777
2789
عنوان

چقدر اون خانمی که با خونواده ی همسرش زندگی میکنه صبوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 79 پست
وای یاخدا ینی تو باشوهرتم یکاری کنی میگ هاچیکار کردی تابرج دو هوا گرم میشه یاخدا ب دلت صبربده 

اصلا کاری نمیکنیم،تا گوشی شوهرم زنگ میخوره میگه کی بود؟چی گفت؟بعدم میگه ها چی گفتید؟؟کلا فضوله

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی واقعا سخته ...من شوهرم خونه داشت جدا ولی عمه هاش به پدرشوهرم می گفتن نزار عروست جدا بره بیار طبقه بالای خودت.....ولی پدرشوهرم گفت اصلا این کارو نمیکنم من خودم تجربه کردم نمیخوام بچم هم تجربه کنه...میگه اینجوری ناخودآگاه توقع ایجاد میشه دلخوری ایجاد میشه,,مثلا من مهمونم میاد فروشم دوست نداره بیاد اونوقت همه میگن وای موند بالا و نیومد....یا مثلا یه روز حالش خوب نیست اصلا نمیخواد به من سلام بده همینجوری میاد رو بشه میخواستیم بگیم وای چه بی ادب بود....یا مهمون براش بیاد دلخوری باشه بگیم چرا ما رو نگفت بریم بابا و.....انقدر مثال زد پدرشوهرم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اصلا کاری نمیکنیم،تا گوشی شوهرم زنگ میخوره میگه کی بود؟چی گفت؟بعدم میگه ها چی گفتید؟؟کلا فضوله

مادرشوهرم من خیلی خوبه ولی گوشی هرکی زنگ میخوره میگ کی بود ککککککککک یابیرون میرفتم قبل زنگ میزد باکی کجارفتی ی بارفهموندم دیگ راحت شدم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

سلام عزیزم شما تو یه تاپیکی گفته بودید که تکنسین داروخانه هستید من چن روز دیگه مصاحبه دارم و میخوام این شغل رو انتخاب کنم،چن تا سوال داشتم میشه خواهشا کمکم کنید🙏بنظرت این شغل برا خانوما مناسب هست؟؟