2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چی چیکار کردید تا خوب شد؟؟؟ 

اگر بار اول هست که مبتلا میشی باید بری دکتر 

پماد و قرص میده 

این ویروسش تا اخر عمر تو بدنت میمونه 

ممکنه از این به بعد سالی یکی دوبار عود کنه 

دیگه به بعد هربار عود کرد همون پماد و قرص رو بخور 

اسم داروش آسیکلوویر هست 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
سلام عزیزم آره بار اولم هست امروز نوبت دکتر دارم خیلی میترسم 😥😥

ترس نداره 

خوب میشه

ولی بار اول یکم ازاردهنده هست 

دفعات بعد خیلی ضعیف تر هست 

ترس نداره  خوب میشه ولی بار اول یکم ازاردهنده هست  دفعات بعد خیلی ضعیف تر هست

هلن جون تو اینترنت و اینستا خیلی بد درموردش گفتن وحشت کردم بخدا دیشب که اصلا خوابم نبرده امروز ظهر یه بیست دقیقه خوابیدم اینم از سوزش بیدار شدم 

هلن جون تو اینترنت و اینستا خیلی بد درموردش گفتن وحشت کردم بخدا دیشب که اصلا خوابم نبرده امروز ظهر ی ...

نه عزیزم‌نگران نباش 

ویروسه دیگه 

ترس نداره که 

سلام دوستان ۱گروه زدیم واسه کسایی که زگیل و یا تبخال تناسلی دارن.و با مرجعه به دکتر و یا تحقیقات راهکارایی پیدا کردن که تو روند بهبودشون بهشون کمک کرده و میخوایم تجربیات خوب و مثبت تو این گروه به اشتراک بزاریم.و دوستانی هم که درمان شدن لطفا تشریف بیارن و تجربیات در اختیار بزارن....فقط ۱نکته دوستان این گروه فقط واسه کمک کردن و انتقال تجربیات به هم دیگه هستش.با عرض پوزش اگه کسی بساد ناله کنه یا انرژی منفی بده بلافاصله ریموو میشه....دوستانیو نیاز داریم همه با انرژی مثبت و انگیزه.نیاز نیست بیاین بگین آقا من سین ۱شدم من ۲شدم....اصلااااالل.فقط و فقط قراره برای درمان تجربیات در اختیار هم بزاریم.نمیخوایم حس بد به هم دیگه منتقل کنیم.میخوایم واسه هم انگیزه و حس مثبت ایجاد کنییم.و تجربیاتمون در اختیار هم بزاریم.

https://t.me/hpvhsv3https://t.me/hpvhsv3