2777
2789

امتحان کردی؟؟چیکار باید انجام بدیم دقیقا؟؟

خدایا هرگاه دلم رفت تامحبت کسی رابه دل بگیرد،تواورا خراب کردی!خدایا،به هرکه وهرچه دل بستم،تودلم راشکستی!عشق هرکسی رابه دل گرفتم تو قرار از من گرفتی!هرکجا خواستم دل دردمندم راآرامش دهم،درسایه امیدی وبخاطر آرزویی،برای دلم امنیتی به وجود آورم،تو یکباره همه را برهم زدی!ودرطوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی تا هیچ آرزویی دردل نپرورم...توچنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم وبه جز تو آرزویی نداشته باشم و جز توبه چیزی یا کسی امید نبندم وجز درسایه توکل به تو آرامش و امنیت احساس نکنم...خدایا تورا براین همه نعمتت شکر میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چطوری؟

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
امتحان کردی؟؟چیکار باید انجام بدیم دقیقا؟؟

راستش منم تو نت دیده بودم الان سه بار هستش رو موهام امتحانش کردم واقعا عالیه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜