2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت  برگشتنی یه دختری خوشگللللل و با محبتت... بقیه شو تو بگ ...

چه ساده ای پسر چقد نادونی 

اومدی زیارت یا که چشم چرونیییی؟؟؟☹ 😂😂😂

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

بابا آمده از راه آمده با کی آمده چرا خندون آمده

اون کیه باهاش چه هیزه اون چشاش

بابا میخنده باهاش دست اونه تو دستاش

مامان بیا مهمون امده بابای ما با یه خانوم آمده

ماما میگه این زنیکه کیه جریان چی چیه

بابا میگه این زن منه صیغه منه

خانوم خونه از امروز ایشونه

غوغایی میشه ولوایی میشه

خر تو خر میشه کوتک کاری میشه

ما بچه میزنیم به چاک یه سوارخ موش حالا اینجا می ارزه

ماما میاد با یه ملاغه میاد کفگیر می کشه سر بابا میزنه

یکی از سمی ترین ها...... 

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
سی رضای دخترو خودمو توگل میپلکونم. چرا دختر باید از پریدن پسره توگل راضی بشه.🤔

😂😂😂😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
یه آهنگ از دی جی مریم بود میگفت من دارم بهار بهار میبازم به روزگار اون سم خالص بود

آره واقعااا 

ی زمانی همزاد پنداری میکردم صدا مینداختم تو غبغب  جیغ میکشیدم من دارم تمومممممم میشم زیر این سقف کبود... 

هر کی میشنید فکر می‌کرد شکست عشقی خوردم با 5 تا بچه قد و نیم قد😂😂

غروبا که میشه میرم به کارون به دیدارش میرم به زیر بارون بقیشو یادم نیست  شیلا میخوند

سوار لنج باری میریم عاشق سواری 

همین روزای عشقه می مونه یادگاری😂

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
آره واقعااا  ی زمانی همزاد پنداری میکردم صدا مینداختم تو غبغب  جیغ میکشیدم من دارم تموممم ...

😂 😂 😂 😂 

یاد موزیک ویدئوش میفتم از خنده میمیرم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری