2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من نصف آلپرازولام میخوردم میرفتم تو هپروت..چطور دوتاشو خوردی الان چشمات باز میمونه

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چرا ؟؟؟ واسه چی میخوری؟

دکتر الپرازولام رو تجویز کرده . ۴ ساعت پیش یدونه خوردم اثر نکرد . تموم کرده بودم قرصمو . کلونازپام جاش خوردم . به خاطر اضطراب زیاد تجویز کرده

دکتر الپرازولام رو تجویز کرده . ۴ ساعت پیش یدونه خوردم اثر نکرد . تموم کرده بودم قرصمو . کلونازپام ج ...

آلپرازولام باید نصف بخوری! چه خبره یدونه! بعدم میدونی که این قرصا اعتیادآورن! در مورد کلونازپام اصلا نظری ندارم فقط گیج و منگ میکنه که خودش به مرور باعث افسردگی میشه! ببین من چند سال اضطراب و اختلال پنیک داشتم ولی با نوشتن حالم خوب شد! روی کاغذ از خودم سوال میکردم و به خودم جواب میدادم هر شب! مثلا اگه امروز ۳ بار اضطراب گرفتم رو کاغذ برای خودم مینوشتمشون. که چی شد ترسیدم چرا ترسیدم به چی فکر کردم که باعث شد مضطرب بشم و بعد به خودم جواب میدادم و آخرش میرسیدم به اینجا که دیدی الکی بود تَرسیدی!  خودت خودتو درمان کن و تا میتونی قرص نخور! من دیر به دیر یه نصفه آلپرازولام میخوردم اونم فقط وقتایی که پنیکم شدید بود!

چرا نمیری روانشناس ؟ خودتو نبند به این قرصا دو سال دیگه بهشون معتاد میشی نمیتونی بدون اینا سر کنی

برو بخاطر استرست تحت درمان روانکاوی باش خیلی بهت کمک میکنه

من خودم خیلی اضطراب داشتم  میزد به معده و روده هام ..اما بدون دارو درمان کردم با رواندرمانی