2777
2789

همسر من واقعا از زندگیش لذتی نمیبره و دائم اضطراب و استرس گرفتن کرونارو داره و حس میکنع همش کرونا گرفته طوریکه نفسش تنگ میشه.درحالیکه خیلی خیلی رعایت میکنه

از من خواست نظر دیگران براش بپرسم

اگه استرس در حدی هست که زندگی ش مختل شده و از زندگی لذت نمیبره قطعا باید از یه روانپزشک کمک بخواد

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس داشته باشی سریع میگیری بگو رعایت کن ولی بیخیال باش بسپار به خدا تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته عزیزم  

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

دارو امام کاظم بخورن 

و اینکه کرونا اونقدراهم ترسناک نیست یه سرماخوردگیه  رعایت کن چیزز نمیشه 

و اینکه همه چی تحت نظر خداست تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

بهش بگو طبیعی نیست این حد از اضطراب و باعث میشه ایمنی یدنش بیاد پایین و راحت تر خدای نکرده کرونا بگیره 😐

بگو‌ بره پیش روانشناس تا اضطرابش کنترل بشه و مثل باقی مردم به روال عادی زندگی برگرده

من روانشناس خوب میشناسم اگه بخواد بهش معرفی میکنم همسر خودمم برای استرساش میره پیشش کارش خوبه

بهش بگو طبیعی نیست این حد از اضطراب و باعث میشه ایمنی یدنش بیاد پایین و راحت تر خدای نکرده کرونا بگی ...

ممنون میشم معرفی کنید

خودمم به ایشون گفتم پیش روانشناس برن

اصلا نبایداسترس داشته باشه سیستم ایمنیش ضعیف میشه زودترم میگیره.برای آرامشش گل گاو زبان.گلاب.زعفران. بخوره.گرمی بخورید زنجبیل دارچین پونه آویشن گلاب یه قاشق بعدازهروعده غذایی.اینا سیستم ایمنیتونو قوی میکنه.آب پرتقال طبیعی وکیوی ک ویتامین سی دارن عالین

چه پیشنهادی دارید همسرم داره نظرات میخونه

تو خونه باهم خوش بگذرونین مثلا فیلم ببینین کتاب بخونین زندگی همین لذتای کوچیکه قرار نیس که همیشه گردش و تفریح و دورهمی باشع تا بگیم از زندگی لذت میبریم 

بهش بگو ی چیزایی دست ماس ی چیزایی نه تو بدون ماسک جایی نرو وقتی بیرونی دستتو نزن به چشم و گوش و بینی و دهنت تا وقتی که ضدعفونی نکردی دستتو یا نشستی و مهمونی و دورهمی نرو 

بقیه شم بسپار به خدا 

اگه واقعا اذیته ی مشاوره تلفنیم چن جلسه بگیره 

مامان دوتا دخمل ناز 😍