2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست آندومتریوما داشتم الان که برای پاپ اسمیر رفتم معاینه گفتن زخم دهانه رحم داری و عفونت . نمیدونم ...

ژخم ازعفونت میاد ماله منم ازعفونت بود

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
برا من دکتر دوتا شیاف داده یه پمادموضعی با یه کپسول 

خب استفاده کن اگه کم باشه لااونارفع میشه وگرنه باید برین براتون بادستگاه بسوزونه

ژخم ازعفونت میاد ماله منم ازعفونت بود

آخه من عفونت نداشتم هیچ وقت .فقط یبار اون اول که دکترتشخیص کیست داد همین دکتر که الان برا پاپ اسمیر پیشش رفتم معاینه کرد بعدش ببخشید عفونت گرفتم که بعد خوب شدم هیچ علامتی از عفونتم الان نداشتم فقط پریودیم ۲ روز دیرتر شروع شد که فکر کنم از عفونت بود

خب استفاده کن اگه کم باشه لااونارفع میشه وگرنه باید برین براتون بادستگاه بسوزونه

چیزی نگفت که کم یا زیاد ولی خدا کنه خوب بشه .یه درد که ندارم کیستام رفع نشده زخم دهانه رحم میاد 

آخه من عفونت نداشتم هیچ وقت .فقط یبار اون اول که دکترتشخیص کیست داد همین دکتر که الان برا پاپ اسمیر ...

نمیدونم ولی زخم دکترم میگف از عفونت میاد وباید عفونت نگیری که دوباره برگرده 

چیزی نگفت که کم یا زیاد ولی خدا کنه خوب بشه .یه درد که ندارم کیستام رفع نشده زخم دهانه رحم میاد  ...

نه فقط خب شدیده ولی خداروشکر باپاد رفع شد ولی جاش گعت مونده 😔

چیکار کنم عفونت نگیرم خیلی میترسم شانس که ندارم

والا من هرکاری میکنم عفونتو باز دارم زن بدنش اینجوزیه ولی معمولا میگن لباس زیر زیاد نپوشین بعد رابطه شستشو و اینکه خودتونو خشک نگه دارین